facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Smedjans trädgård

Smedjans trädgård

About

Välkommen att besöka oss och få hjälp med planering idéer och inspiration till din trädgård!



"Handelsträdgård i Mariefred med säsongens växter och tillbehör, jord, träd, perenner och buskar. Vi erbjuder även skötsel, beskärning och planering/design av trädgårdar. Vi tar emot uppdrag i Stockholm och Södermanland med omnejd."
Address: Gripsholms kungsladugård, 64731 Mariefred
Phone: 0159-10109
City: Mariefred
Zip Code: 64731


Reviews
Åker hit till denna mysiga affär varje sommar för att köpa en blomma till min pappas grav. Super trevlig service och bra priser.
Jättetrevlig handelsträdgård med bra utbud!
Fin service och bra kvalitet på växterna
Bra med trädgårdsbutik i Mariefred. Höga priser.
Mycket trevligt, mysigt litet ställe med fin kvalite på växter! Vi åt lunch på golfklubben precis brevid perfekt mål för en utflykt!
Fin butik med fina växter. Hade tidigare uppfattningen att det var lite för dyrt. Men de senaste gångerna jag har varit där har priserna faktiskt känts rimliga. Visst är det ibland lite dyrare än exempelvis blomsterlandet. Men dessa mindre butiker är oftast mysigare och måste stöttas för att de ska kunna finnas kvar. Stort plus är att det finns mycket olika växter både för trädgården och för fönsterbrädan. Det mesta är namnat med korrekt artnamn och sortnamn vilket alltid är trevligt istället för att det bara står "grön växt" som man ibland kan se på andra butiker. Personalen på Smedjans är alltid supertrevliga och hjälpsamma om man behöver hjälp.
Mycket fina blommor och plantor trevlig hjälpsam personal med många bra råd om plantering och växter centralt belägen .
Så där hade mest sommarblommor kvar Ville i mitten augusti ha lite mer höstblomnor
En väldigt trevlig liten handelsträdgård med ett utbud som ligger i tiden. Bra kvalitet på plantor och buskar, fina krukor och ett bra sortiment av trädgårds tillbehör. Kunnig personal.
Stort utbud på liten yta med trevlig personlig service.
Comment on this business

to add Smedjans trädgård map to your website;