facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Smile Tandvård

Smile Tandvård
"Välkommen till Smile Tandvård! Vi har tid för dig.Hos oss slipper du långa vårdköer och får istället den hjälp du behöver. Det spelar ingen roll om det gäller akuta besvär, noggranna undersökningar, estetisk tandvård eller avancerade ingrepp. God tandvård kräver skickliga medarbetare. Det har vi på Smile. Hos oss arbetar allmäntandläkare, specialisttandläkare, tandhygienister och tandsköterskor med stor erfarenhet och gedigen yrkeskunskap."
Address: Allégatan 20, 503 32 Borås
Phone: 033447030
City: Borås
Zip Code: 503 32


Opening Hours

Monday: 07:30 - 18:00
Tuesday: 07:30 - 16:30
Wednesday: 07:30 - 16:30
Thursday: 07:30 - 16:30
Friday: 07:30 - 13:30


related searches: Smile tandvård lund, Smile Tandvård priser, Smile Tandvård Malmö, Smile Tandvård jobb, Smile tandvård avboka, Smile Tandvård tandblekning, Smile tandvård helsingborg, Folktandvården
Similar places near
Tandvårdsexperten - Din lokala tandläkare Tandvårdsexperten - Din lokala tandläkare 87 meter Riktigt bra service, gick snabbt att få tid.
Borås Tandvård Borås Tandvård 87 meter Proffesionellt och trevligt bemötande, var nästan en njutning att gå till tandläkaren...
Folktandvården Centrum Borås Folktandvården Centrum Borås 143 meter Vilka fina människor som jobbar där! Kvinnorna som satt i receptionen vill verkligen ...
Epic Dental Epic Dental 1 km På vår praktik genomförs allt från vanlig tandkontroll, allmäntandvård,akuttandvård t...
Epic Dental Epic Dental 1 km Välkommen till en modern och fräsch tandvårdsklinik som erbjuder högkvalitativ allmän...
Reviews
Var idag på ett akut tandläkarbesök till tandläkare Yesa Wardak. Har en längre tid känt en ökad belastning och viss ömhet i tänderna i vä överkäke. Fick en mycket grundlig och kompetent undersökning som påvisade flera nödvändiga åtgärder nu och framåt. Kändes tryggt och förtroendefullt, informativt och ett mycket vänligt bemötande. Förfrågade och fick tid för uppföljning i januari till densamme.
Jag gjorde min tandimplantat hos Smile i Borås och jag var jätte nöjd med resultatet, själva plantat ser ut exakt som mina tänder man märker inte nåt skillnad. Jag fick en jätte bra tandläkare som jag kan rekommendera! Jag kommer att försätta gå hos Smile. 5
Hemskt personal som gärna trycker ner en och får en att må dåligt. Haft problem med mina visdomständer. En gång så grovt att jag inte kunde öppna min mun och hade smärta ner till halsen. Ringde och sa att jag inte kan öppna munnen och har otrolig smärta i min käke. Det bokar tid kommer dit och får då "vi kan inte hjälpa dig då du inte kan öppna munnen" betala och gå hem. Efter att ha bråkat med dem i flera månader angående mina visdomständer så bytte jag till en annan tandläkare och fick hjälp direkt på en röntgen såg dem hur fel tänderna växte och fick en remiss till käkkirurgen samma dag. Hatar detta ställe och kommer säga det till alla som vill höra. Otroligt oprofessionellt och generellt elaka människor som inte tycker om sitt jobb
På Smile blir man alltid väl omhändertagen av glad, trevlig och mycket proffsig personal. Trygg miljö och mycket kompetent personal. Är så nöjd med allt.
Otroligt bra bemötande mot rädda patienter, man känner sig väldigt trygg och välkommen.
Hela familjen går till Smile Tandvård Borås. Dottern blir avundsjuk när det är min tur att gå. Hon tycker det är jättekul att gå dit. Personalen är mycket kunniga och trevliga på alla sätt. Jag kan med gott samvete rekommendera Smile!
Alltid ett trevligt och professionellt bemötande här. Hade idag den smidigaste utdragningen av en visdomstand jag någonsin haft. Det var över på ett kick!
Bästa tandvården i Borås! Väldigt duktiga tandläkare och tandsköterskor som alltid vill patients bästa, trevlig personal som alltid gör en på bättre humör, 5/5!
En fantastiskt fin och välkomnande klinik med mycket trevlig och professionell personal som alltid ger mer än 100%. Rekommenderar verkligen Smile Tandvård.
Försökt och ringt men ingen svarar, tydligen så är det folk i kö i flera timmar. Längsta samtalet som jag har haft var 1 timme och 30 minuter. Fortfarande var det folk i kö.
Comment on this business

Directions to Smile Tandvård with public transportation


Hötorget 70 meters
1
7
Borås Polishuset 80 meters
150
7
Högskolan 110 meters
1
31
7
Borås Duvan 200 meters
7
Järnvägsgatan 200 meters
7

to add Smile Tandvård map to your website;