facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Smile Tandvård

Smile Tandvård
"Välkommen till Smile Tandvård! Vi har tid för dig.Hos oss slipper du långa vårdköer och får istället den hjälp du behöver. Det spelar ingen roll om det gäller akuta besvär, noggranna undersökningar, estetisk tandvård eller avancerade ingrepp. God tandvård kräver skickliga medarbetare. Det har vi på Smile. Hos oss arbetar allmäntandläkare, specialisttandläkare, tandhygienister och tandsköterskor med stor erfarenhet och gedigen yrkeskunskap."
Address: Slottsmöllan 7 E, 302 31 Halmstad
Phone: 035-230 36 00
City: Halmstad
Zip Code: 302 31


Opening Hours

Monday: 07:00 - 17:15
Tuesday: 07:00 - 17:15
Wednesday: 07:00 - 17:15
Thursday: 07:00 - 17:15
Friday: 07:00 - 13:15


related searches: Smile Lund, Smile Tandvård Jönköping, Smile Tandvård priser, Smile Tandvård Malmö, Smile Malmö, Kosmetisk tandvård, Tandvårdsbidrag, Tandblekning
Reviews
Jag blev underbart bemött från att jag steg in på Smile till jag lämnade. Var med min lilla tandläkarskräck hos Adnan och Cissi, de tog så väl hand om mig. Jag kommer aldrig gå till någon annan igen.
Erfaren, duktig och trevlig personal, både tandläkare, tandsköterska, receptionister och tandhygienister
Riktigt bra tandläkare och tandhygienister. De är inkännande och skickliga. Kan rekommenderas! Går till tandhygienist Sanda och hon är helt fantastisk!! Glad, inkännande, lätt på handen och snabb. Går även till tandläkare Jana och även hon är snabb, lätt på handen och riktigt duktig. Var skeptisk när jag bytte tandläkare då jag inte tyckte att någon kunde mäta sig med honom han arbetade på smile men flyttade till annan stad. Men Jana är i samma klass som honom, när man inte ens känner av en lagning eller utdragning av tand förutom ljudet då har man hittat en skicklig tandläkare. Även tandsköterskan är super go och duktig. Gå hit!!
Jag fruktar alltid tandläkaren men är så j-a nöjd med Adnan o Cissi. Superproffsigt hela vägen
Tandläkare är det värsta som finns… och såklart är de ännu värre att rensa tandsten… men INTE när du är bokad till Sanda. Otroligt bra bemötande, information under hela behandlingen och frågar ständigt om det går bra. Jag har aldrig känt mig så trygg under någons händer som jag gjorde på dagens besök. Enda gången jag betala och för engångskull inte bry mig vad besöket kostade. DÅÅÅÅ ÄR MAN NÖJD. Smile ett litet meddelande till er TA VARA PÅ SANDA FÖR GUDS SKULL Samt ett stort tack till den underbara personalen i kassan. MYCKET TREVLIGA Mvh kunden som tänkte ta springnota
Jag trodde aldrig att jag skulle se fram emot att gå till tandläkaren men så har det varit sedan jag började korrigera mina tänder på Invisalign hos Smile. Kan varmt rekommendera produkten och Smile. Supertrevligt gäng från man kommer innanför dörren tills man går. Andreas och Bittan nöjer sig inte med att resultatet blir bra utan det ska vara perfekt och det märks att det här inte är några duvungar i sammanhanget. Tänker du tanken att korrigera tänderna så bara gör det. Värt varenda krona och inte det minsta besvärligt med dagens teknik.
Efter en ” helrenovering ” av mina tänder o flera besök i höst , så är jag oerhört nöjd med behandlingen . Man blir glad redan i receptionen av Lottas p Matildas mottagande . Andreas W. Och Bittan har gjort ett superproffsig arbete . Att få ett sedan ” Smile” som 70 pluss är häftigt. Sanda .. Du har kämpat på för att hålla mig fräsch i flera år och nu får du några nya gaddar att kämpa med framöver . Inna som Du kämpat med att dra ut envetna kindtänder . Känns som att denna stämning rådet hos Er alla önskar Er alla en GOD JUL. Jörgen P
Helt underbar personal, glada och trevliga i receptionen när man kommer. : När jag som haft tandläkarskräck sedan barnsben efter ett par besök hos en för mig ny tandläkare. Ligger och slappnar av så jag nästan somnar medan de fixar mina tänder. Det säger allt. Otroligt duktiga är de, Inna och Helen, ni är bara så bäst. ; Michael.
Smile är stans bästa tandvård - kan starkt rekommendera dom. Helt klart den bästa tandvårdsbesöket jag varit på. Tack till Sandra Durakovic för ett supertrevligt och proffsigt bemötande. Hon nöjer sig verkligen inte med att det bara blir bra utan det skall bli perfekt resultat. Väldigt nöjd! Tusen tack!
Jag bytte till smile tandvård för något år sedan och har varit otroligt nöjd med den tandvård jag fått. Bättre tänder, bra information, bra vägledning och guidning gällande munhälsa och otroligt trevlig personal.
Comment on this business

Directions to Smile Tandvård with public transportation


Halmstad Slottsmöllevägen 170 meters
6
Halmstad Varpvägen 230 meters
6
Halmstad Kardvägen 260 meters
6

to add Smile Tandvård map to your website;