facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Smile Tandvård

Smile Tandvård
"Välkommen till Smile Tandvård! Vi har tid för dig.Hos oss slipper du långa vårdköer och får istället den hjälp du behöver. Det spelar ingen roll om det gäller akuta besvär, noggranna undersökningar, estetisk tandvård eller avancerade ingrepp. God tandvård kräver skickliga medarbetare. Det har vi på Smile. Hos oss arbetar allmäntandläkare, specialisttandläkare, tandhygienister och tandsköterskor med stor erfarenhet och gedigen yrkeskunskap."
Address: Källgatan 14, 722 11 Västerås
Phone: 021-13 46 80
City: Västerås
Zip Code: 722 11


Opening Hours

Monday: 07:30 - 16:40
Tuesday: 07:30 - 16:40
Wednesday: 07:30 - 16:40
Thursday: 07:30 - 16:40
Friday: 07:30 - 13:30


related searches: Smile Lund, Smile Tandvård Jönköping, Smile Tandvård priser, Smile Tandvård Malmö, Smile Malmö, Kosmetisk tandvård, Tandvårdsbidrag, Tandblekning
Similar places near
Tandläkarna Andrén Tandläkarna Andrén 38 meter Vänligt bemötande samt rent, nytt och modernt.
MyDentist MyDentist 376 meter GÅ INTE TILL HIT!!!! VARNING BEDRÄGERI!!! DE SKICKAR FAKTURA TILL DIG PÅ 500KR OM DU...
Reviews
Kliniken i sig är fin och ren, och tandläkarensom jag har där är hjälpsam och trevlig, och har inget negativt att säga om henne överhuvudtaget. Däremot bad jag kliniken via email att avboka tiden hos dom för att kunna få en tid hos tandläkare istället för tandhygienist, och utan att få något svar så ombokar dom den istället, och stängde även av funktionen att avboka tiden via nätet. Men efter att ha pratat med chefen på kliniken så verkar det visa sig vara ett mänskligt fel och jag upplevde att platschefen tar kunders upplevelser väldigt seriöst, och det löste sig. Jag upplevde även att alla på kliniken är väldigt trevliga, så det enda som kan förbättras är svarstider på email. Utöver detta är kliniken väldigt bra!
Kan verkligen rekommendera Smile i Västerås. Men jag vill verkligen lyfta fram Tandläkare Aboud Habib. Från första möte till avslutad behandling så har Aboud på ett pedagogisk sätt förklarat alla momenten i min behandling. Utöver detta så är han väldigt teknisk kunnig och försiktig i när han arbetar, vilket gör att du som patient kan känna dig trygg. 5/5 Mvh Dennis
Jag har haft en toppen upplevelse hos Smile i Västerås. Jag har tandläkarskräck men min tandläkare Aboud har fått mig att känna mig trygg med honom och hans kunskap. Otrolig kunnig och empatisk och väldigt tydlig när han lagade mina tänder. Mycket bra bemötande av övrig personal också. Rekommenderar Smile och Aboud starkt.
Bra klinik och duktiga tandläkare. Blev lite strul med tidsbokningar men inget som inte har kunnat lösas när man pratar med personalen. Tillmötesgående personal och tandläkare.
Väldigt bra och proffsigt bemötande. Kan varmt rekommenderas.
Jätte fint bemötande!! Smidigt och snabbt jobbat. Super nöjd.
Trevlig och hjälpsam personal och fint och städat väntrum
Väldigt tacksam och nöjd över servicen jag har fått av tandhygienisterna på Smile. Bra bemötande och alltid supertrevliga. Kan varmt rekommendera detta ställe!
Var till Rebecca Hernandez och upplevde hon var oerhört hårdhänt i munnen och jag blödde flera timmar efter mitt besök. Skrev mail till Kliniken om att jag upplevde ett dåligt bemötande och behandling men fick inget svar tillbaka ens. Oproffsigt och kallt. Rekommenderar ingen att besöka Smile
Den bästa servicen man kan få! Trevlig och tillmötesgående personal överallt. Väldigt duktiga på inlyssnandet av kundens behov och mål med sin behandling och ger sig inte förens det bästa resultatet är nått! Kunde inte ha blivit nöjdare. Ett stort tack till Smile, Nadwjan, Bruce och ett extra stort tack till Camilla som hjälpt mig under min behandling! Rekommenderar starkt!
Comment on this business

Directions to Smile Tandvård with public transportation


Källgatan 40 meters
1
14
3
4
Västgötegatan 130 meters
32
511
514
515
Fiskartorget 150 meters
111A
114A
Västerås Centrum Stora Gatan 200 meters
1
14
2
21
3
4
5
6
Smedjegatan 260 meters
2
21
5
6

to add Smile Tandvård map to your website;