facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Smile Tandvård

Smile Tandvård

About

Undersökning, lagningar, rengöring, tandpolering. Implantat, kronor, broar, proteser. Familjetandvård, barn går gratis. Estetisk tandvård. Akut tandvård.



"Välkommen till Smile Tandvård! Vi har tid för dig.Hos oss slipper du långa vårdköer och får istället den hjälp du behöver. Det spelar ingen roll om det gäller akuta besvär, noggranna undersökningar, estetisk tandvård eller avancerade ingrepp. God tandvård kräver skickliga medarbetare. Det har vi på Smile. Hos oss arbetar allmäntandläkare, specialisttandläkare, tandhygienister och tandsköterskor med stor erfarenhet och gedigen yrkeskunskap."
Address: Magasinsgatan 4, 692 37 Kumla
Phone: 019-57 90 09
City: Kumla
Zip Code: 692 37



related searches:
Similar places near
Hela tanden i Kumla Hela tanden i Kumla 384 meter Fräscht och fina lokaler samt trevlig personal.
Gullvivan Dental AB Gullvivan Dental AB 474 meter Vi kommer ha julstängtt vecka 50-52. För akuta besök kontakta jourkliniken i Örebro. ...
Reviews
Kan bara säga ett stort tack till David och övriga på smile för en mycket bra tandvård och bemötande. Kan inte säga mer en att jag är supernöjd med tandvården dom ger och jag rekommenderar starkt andra att gå dit.
Varmt och välkomnade bemötande. Professionell tandvård som förmedlar kunnande och trygg tandvård. Bästa tandläkare och tandsköterska i omsorg om mig med tandvårdsrädsla. Rekommenderar Smile Kumla med det varmaste.
Efter att inte ha varit hos tandläkare på 16 år och hos tandhygienist på 28 år blev jag av en kär vän, rekommenderad Smile. Anledningen till att inte ha gått skulle jag vilja säga var SKAM. Skam över att ha tandsten och skam över att inte våga gå dit. När kollegor och vänner nämnde att de skulle till tandläkaren, var jag rädd att de skulle blanda in mig i samtalet och jag försökte snabbt byta samtalsämne. Efter ett enda besök på Smile i Kumla där jag satt och grät när jag berättade min tandläkarångesthistoria släppte allt. Vid besök nummer två var jag förväntansfull som inför en fikastund med en vän!! Och så har det fortsatt. Efter fem besök är jag nu färdig för denna gång och är så oändligt tacksam och glad för hur jag blev bemött med värme och förståelse av både tandläkare Erik, tandsköterskorna Maria och Marie och tandhygienist Emilia. Tack från djupet av mitt hjärta! Ni är änglar!! /Ulla
Har mycket problem med mina tänder men har nu varit på besök under ca ett års tid i Kumla på Smile. Har lagat många tänder, har blivit både rotfyllning, brygga, krona, proteser mm. Kan inte fått bättre vård än jag fått. Tack till David med gänget på Smile Kumla.
Tandläkaren David och tandsköterskan Tahira gjorde ett fantastiskt jobb! Rekommenderar starkt!
Högsta Betygfrån mig, till Personal i Receptionen,till Tandläkare Erik med sitt Team. Kramarfrån Mig.
Tandhygienist Linda är fantastisk. Lugn, Noggrann och skicklig.
Team Erik Brandt. Egentligen behöver man inte säga mer! De gör ett tandläkarbesök till en avslappnande trevlig stund på dagen. Jag har aldrig tidigare blivit dåsig i en tandläkarstol. Kan varmt rekommendera!!
En mycket bra klinik med många superduktiga tandläkare och tandsköterskor. David Nahir kan jag varmast rekommendera, har aldrig känt mig så trygg inför och under ett besök som hos honom. Dessutom en väldigt duktig tandläkare som gör fantastiska lagningar och är väldigt noggrann med ett lugnt arbetssätt. Han visar och förklarar även innan ingrepp, så att du som patient förstår vad som ska göras. Upplever även att han gärna anpassar sig efter önskemål om du är tandläkarrädd och försöker verkligen göra din upplevelse så lugn som möjligt.
Mkt fin och fräsch klinik. Trevligt bemötande av personal. Rekommenderas!
Comment on this business

to add Smile Tandvård map to your website;