facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Smitingen

Address: Smitingen, 871 93 Härnösand
City: Härnösand
Zip Code: 871 93



related searches: Smitingen havsbad, Hemsö fästning
Similar places near
Reviews
Om jag fattar det rätt så kommer det kanadensisk/fransk inspirerade camping-företaget Huttopia att öppna ett camping/glamping-ställe här nästa säsong. Fick infon när jag besökte deras butik i Utrecht i Holland under dagen Ser helt magiskt ut. Ser fram emot att komma upp hit och uppleva naturen, stranden och glamping-livet nästa säsong :
Under liten runda vi tog med vår lilla hund. Kan rekommendera denna med lite fika och sol.
Det är en väldigt ren och bra strand, det är bra sand och det är bra att man kan spela fotboll och volleyboll där.
Fint havsbad med gott om plats, helt ok toaletter men caféet/kiosken kanske kunde ha varit lite mer inbjudande med sittplatser/utbud/utsmyckning, nära till promenadstigar och grottutforskning om man vill men även flertalet beachvolleyplaner.
Fin badplats, bra för barn, lagom långgrunt. Överraskande klart vatten. Kul om man har cyklop med sig.
Ro för själen. Den bästa tiden, då det inte är så mycket folk. Tyvärr tar inte härnösands kommun hand om detta. Det är smutsigt och skräpigt överallt. Jag har påtalat att det går att dra breda krattor med fyrhjuling pver stranden för att hålla den fin. Tömma sopkärl och ha god översyn rent generellt. Men kommunen borde skämmas
1 Höga kustens vackraste havsbad. 2 fin sand strand kiosk och toa finns. 3 volleyboll plan 8st, lekplats för barn. 4 hundar välkommen vid strandens kanter. 5 du kan välja sand strand eller klippor.
Fint bad med underbar sandstrand. Flera beachvolleybollbanor, glasskiosk och klätterställning för mindre barnen. Finns flera stigar och man kan gå och kolla på grottor ca 1,5 km bort ganska avancerad klättring så ej nåt för små barn.
Här finns det lite av varje. Havsbad, klippor, grottor och massvis med mys att hitta på otrolig naturupplevelse!
Vi var bara en sväng och tittade hur det ser ut. Vi var här den 10/9 och var väldigt vackert! Hit kommer jag gärna igen och utforskar mer!
Comment on this business

to add Smitingen map to your website;