facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Smögen Dyk & Upplevelse

Smögen Dyk & Upplevelse

About

Smögen Dyk & Upplevelse
Dykcentret på Smögen
Utfärder, provdyk, dykkurser, kajak uthyrning, glass, snorkelled, och försäljning



"Sveriges Bekvämaste Dykcenter?"
Address: Kleven 30, 45651 Smögen
Phone: 0730537475
City: Smögen
Zip Code: 45651


Reviews
Sveriges bekvämaste dykcenter säger de och jag är benägen att hålla med. Väldigt bra upplägg, med bänkar och annat som underlättar dykning. Trevligt och proffsigt bemötande.
Gjorde min Open water-kurs på Smögen dyk och upplevelse nyligen. Personalen är mycket kunniga och väldigt måna om att du ska trivas. Kan varmt rekommendera stället om du ska ta en dykkurs eller bara dyka en helg. Kommer definitivt återkomma för mer dykning:
Mycket trevligt ställe! Hit kom jag med tjejen för att hon ska göra sin OW certifiering och jag skulle göra min AOW. Dock med min förkylning så fick jag istället vara på land som support. Fick kaffe utav personalen och finns även en liten kiosk med dykutrustning. Fräscha toaletter och stort och rymligt torkrum. Hit kommer vi fler gånger.
Extremt trevligt. God service. Bra personal och ett proffsigt och trevligt bemötande. Rekommenderas varmt
Fantastiskt beläget dykcenter med härlig personal som alltid hjälper till och gör det lilla extra för att man ska trivas! Rekommenderas varmt!
Kanske Sveriges bästa dykcenter. Bra service, enkelt och alltid något nytt kul när man kommer.
Grymt bra dykcenter. Avskilt från sommarsmögen stress ligger denna oas. Anläggningen erbjuder övernattningsmöjligheter, butik, mat, toaletter, dusch, bastu och omklädningsrum. Ifrån bryggan kan man snorkla och göra landdyk. Finns även en stor dykbåt som kör flera turer varje dag ut i den närliggande skärgården. All personal på plats är väldigt hjälpsamma och trevliga.
28/4-20 10-15m sikt grymt bra dyk Mycket bra ställe :
Otroligt trevligt bemötande. Allt var väldigt smidigt när vi skulle dyka och lunchen var riktigt god, fisksoppa och nybakat bröd.
Trevlig personal! Jätte fin dykplapats! Kommer definitivt åka dit igen.
Comment on this business

to add Smögen Dyk & Upplevelse map to your website;