facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Smögen SPA

Smögen SPA

About

YOGA - STOCKHOLM - SMÖGEN
VI är inget traditionellt spa. Vi har annorlunda och skräddarsydda upplevelser inom hälsa och skönhet. Vår idé är att inspirera till ett hälsosammare och rikare liv genom yoga, upplevelser och resor.

Story

Smögen SPA bedriver sin verksamhet i Stockholm och på Smögen. Vi är inget traditionellt spa utan erbjuder annorlunda och skräddarsydda lösningar för vår hälsa på in- och utsidan.

Tanken är att du som kund ska kunna få en upplevelse i lugn och harmonisk miljö. Där du både kan se och känna ett resultat. Med mätbara instrument och den senaste anti-aging teknologin erbjuder vi forskningsbaserade produkter som förbättrar din hud & hälsa.

• Yoga - Träna på att slappna av i kroppen, minska din stress i en härlig personlig miljö. Efteråt känner du dig fylld av energi och mer harmonisk.

• Stavgångpass med Bungy
Pump - Lär dig gå/springa med BungyPumpstavar i ett inspirerande och fartfyllt stavgångspass

• Mind To Body - ett nytt koncept baserat på 25 års erfarenhet från olika traditioner och sporter. I individuella sessioner lär du dig designade tekniker och former som ger dig möjlighet att hitta balans och en naturlig klarhet. Resultatet blir starkare självförtroende, självkänsla och en vilja att ta stegen i den rikting du önskar.

• Galvaniska skönhetsbehandlingar med den senaste tekniken för att bromsa åldrandet – en innovation som kallas för age LOC.

• Scanna av ditt antioxidantvärde. Detta mäter vi med en så kallad Bio-Photonic scanner. I mätningen ingår information om varför detta värde är så viktigt och hur du kan förbättra det.

• Mätning av dina inre hälsoresurser med pulsdiagnostik som visar
kondition, energiresurser, stressnivå, puls, kroppsstyrka och biologisk ålder.

För mer information om oss, läs på boka direkt om passen, http:smogenspa.bokadirekt.se eller besök vår hemsida smogenspa.se.
Slå gärna en signal.

Varmt Välkommen!


Address: Oscar Fredriksgatan 23, 456 51 Smögen
Phone: +46708183828
City: Smögen
Zip Code: 456 51



related searches: Smögens Hafvsbad, Strömstad Spa, Selma Spa, VANN Spa, Spa Västkusten, Hotell Smögen, Falkenberg spa, Spa hotell
Similar places near
Fanniesyoga Fanniesyoga 845 meter Hemma på Smögen efter en 200-timmars yogalärarutbildning i Indien längtar jag nu efte...
Comment on this business

to add Smögen SPA map to your website;