facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Smögens Hafvsbad

Address: Hotellgatan 26 , Smögen 456 51, M, SE
City: Smögen
Zip Code: 456 51



related searches: hotell smögen, sea lodge smögen, smögens hafvsbad tripadvisor, smögenbryggan, smögen sweden
Similar places near
Smögenbryggan Smögenbryggan 259 meter
Roy's Delikatesser Roy's Delikatesser 395 meter God mat, trevlig personal och trevlig miljö! För det mesta fanns det skaldjur och fis...
Hamnen 4 Seaclub & Grill Hamnen 4 Seaclub & Grill 452 meter Mkt trevligt ställe med bra personal. Vi var fyra vuxna två barn och en hund. Inga p...
Reviews
Otroligt dålig service när vi hade bokat bord för att fira en födelsedag med att äta lunch här! Fanns ingen "ordentlig" meny att beställa från, utan endast en väldigt enkel liten "lapp" med en sallad, 2 olika smörgåsar och en fiskrätt! Om vi alla skulle velat ha sallad hade de ej kunnat ordnas utan bara 6 av oss kunde fått beställa det! Barnmenyn var också under all kritik! Verkligen en stor besvikelse! Det enda som var bra var räkmackan, stället i sig och utsikten!
Mycket fint hotell med bra läge. Fantastiskt välkomnande för oss hundägare! God mat och bra service toppade det hela. Vi började planera nästa besök redan innan vi lämnat för denna gång, bättre betyg kan man nog inte ge.Rum: 5/5
Bra och fräscha, Spa av hygglig kvalitet. Mycket bra frukost. Men middagen var en kulinarisk katastrof! Menyn var slätstruken i sig och det som serverades var bedrövligt! Pilgrimsmussla med chips! Rödspätta serverad i en kladdig hög på alldeles för liten tallrik. Dessutom ohyfsat bemötande vid ingången till matsalen.
Vi åkte hit en söndag och hade en lugn och skön spaupplevelse, vi är jättenöjda med vår vistelse! Det låg i ett fint läge och det var en varierad frukost. Några timmar efter vi checkat ut så insåg jag att jag hade glömt mitt halsband i min morgonrock, så vi ringde hotellet och fick veta att rummet redan var städat men att de skulle kolla på det. En stund senare ringde personalen upp och då hade dom tagit sig tiden och letat och hittat mitt halsband! Jag fick halsbandet på posten några dagar senare i ett skyddat kuvert med en liten påse. Otroligt fin service som jag aldrig kommer glömma! Rekommenderar verkligen detta ställe varmt.
En lite större pool inne samt en bubbelpool + två bastu. Fint och fräscht! Vi hade turen att det inte var så mycket folk när vi var där, underbart! En liten pool ute - härligt. Kunde beställa dryck att ta med sig in på spat. Bastun nere vid havet va klart bäst! Och vilka härliga havsbad vi fick! Två-rätters åt vi, inget som föll någon av oss i smaken. Skinkan va smaklös och lite vattnig. Lite synd att det inte serveras något kött. Frukosten va väl okej, men det glutenfria utbudet va under all kritik. Jag trodde först en av personalen skojade med mig. Men nej. Rummen va fina. Dock var vår toa, som satt fast i väggen, inte riktigt fast, så det kändes lite oroligt att sitta i lugn och ro på den.
Var på spa med övernattning och middag, för att inte få för lång text försöker jag sammanfatta i punktform: Positivt + Fina miljöer + God frukost + Gott om plats i restaurangen Negativt - Fanns inga badrockar i vårt rum, trots instruktioner om att detta skulle finnas på rummet som man kunde gå i till spat som var i en annan byggnad - Mycket barn på spa-avdelningen, oklart om detta var pga sportlovsveckor eller vanligt förekommande - få pooler och bastu på spat, två pooler inomhus och en utomhuspool samt en vanlig och en ångbastu. Gick att boka en bastuflotte. Allt var ganska fullt trots tid-slots. - dålig service i restaurangen, blev ej sedda. Upplevdes som mycket stressigt. Flera servitörer som nästan sprang runt för att hinna med. Blev ibland att saker tappades i brådskan. Ingen paus mellan förrätt och huvudrätt. - gick ej att få tag på personal i restaurangen när vi skulle betala för extra dryck, vilket resulterade i ytterligare kaos när vi tänkt att de då skulle sätta upp detta på rumsnotan då bordet var bokat med rumsnummer och namn. - smutsig handdukstork, se foton. Gick att torka av.
Det var inte alls så som jag har förväntat mig! Det första jag blev besviken var att jag har beställt frukt med praliner och en flaska mousserande vin! Frukt trodde jag att man får på en fin fat några hela frukt, men nej, det var som en cocktail frukt i en liten skål och två st praliner. Sen till middag fick jag min mat kallt! den värmdes kanske i mikro. Efter det skulle vi till spa, och där blev jag igen besviken. Vattnet i bassäng var väldigt djupt cca 2 m och det var ingenstans skriven om att vara obs! att vattnet är djup! jag kan inte simma Dagen efter väntade jag på att ngn skulle komma och städa,osv men nej! Man skulle beställa i förväg städ och byte av handdukar och allt annat. Aldrig har upplevt så på ngn annan hotell! Synd att jag inte trivdes så som jag har förväntat mig!
Bra plats för konferens med jobbet. God mat o dryck o trevlig service. Mysigt rum. Promenadmöjligheter: Fantastisk miljö och promenadvänligt både på klippor och Smögenbryggan. Mat och dryck: Goda viner som passade till maten. Goda fiskrätter o god dessert med blåbärssoppa o glass.
Rörigt där kvalitet och service inte motsvarade kostnaden! Kan långt ifrån rekommenderas!! Rum: Ej prisvärda Mat och dryck: Låg kvalitet på frukost
Kunde bara erbjuda rum långt ifrån, dessutom 25 meters trappa till 84+.Hotellets höjdpunkterFantastisk utsikt
Comment on this business

to add Smögens Hafvsbad map to your website;