facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Smögens Missionskyrka

Smögens Missionskyrka

About

Vi är en del av Equmeniakyrkan och vår vision är att vara en kyrka för hela livet där mötet med Jesus Kristus förvandlar – mig, dig och världen.

Story

Vi håller till i en härlig kyrka mitt på centrala Smögen. Församlingen och vår ungdomsorganisation Equmenia Smögen vill vara en öppen famn för alla oavsett bakgrund. Vi finns till för att människor runt omkring ska lära känna Jesus Kristus.

Smögens Missionsförsamling bildades 1879 och har ca 120 medlemmar. Medlem kan var och en bli som vill tro på Jesus Kristus som Herre och Frälsare. Medlem blir man genom samtal med pastor. Det går alldeles utmärkt att delta i verksamheten utan att vara medlem. Församlingens pastor har vigselrätt och tystnadsplikt.



"Vår vision är att vara en kyrka för hela livet där mötet med Jesus Kristus förvandlar – mig, dig och världen.Vi håller till i en härlig kyrka mitt på centrala Smögen. Församlingen och vår ungdomsorganisation Equmenia Smögen vill vara en öppen famn för alla oavsett bakgrund. Vi finns till för att människor runt omkring ska lära känna Jesus Kristus."
Address: Brunnsgatan 7, 456 51 Smögen
Phone: 072-3240190
City: Smögen
Zip Code: 456 51



related searches: Equmeniakyrkan Smögen live, Smögens kyrka kalender
Similar places near
Smögens kyrka Smögens kyrka 154 meter Fin liten kyrka. Välbehövlig tillflyktsort från turistmassan.
Reviews
Jag får lyssna till Guds ord. Pastorns predikan, sång och musik, möta flyķtingar, och de härliga söndagssķolbarnen och alla vänner i församlingen. Gemenskap runt kaffebordet.
Kom och delta Scout Gudtjänst Snickargäng Fritidsgård och mycket mer
Översatt av Google Min själ fann frid här Original Тут знайшла спокій моя душа
Comment on this business

to add Smögens Missionskyrka map to your website;