facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Smögens Närlivs

Smögens Närlivs

Story

Smögens Närlivs är en Nära Dej-butik, vilket innebär att vi har ett enkelt men brett sortiment av varor där vårt fokus är kvalitet.

Skärets Bageri huserar i Närlivsets källare. Tack vare det är butiken full av godsaker och doftar härligt av nybakat bröd. Smögens Närlivs satsar stort på frukt & grönt, erbjuder glass från Lejonet & Björnen men du kan också köpa dig en traditionell mjukglass eller GB pinnglass.

Smögens Närlivs står också för det snabba & enkla genom att du kan komma till oss för att få allt till den perfekta kvällen på klipporna genom att köpa med dig en engångsgrill, du kan handla tapas som takeaway eller kaffe & smörgås till den mysiga fikan.



"Vid gamla torget på Smögen hittar du oss. Här serverar vi grymma pizzor och smårätter med inspiration från Sverige och Italien. Med fokus på riktigt bra råvaror och med kärleken till en riktigt bra pizzadeg vågar vi påstå att vi har Smögens bästa pizzor."
Address: Sillgatan 3, 45651 Smögen
Phone: 0523-30585
City: Smögen
Zip Code: 45651



related searches: Smögens närlivs smögen review, Smögens närlivs smögen videos
Similar places near
Direkten Smögen Direkten Smögen 9 meter Översatt av Google Bedräglig butik! Var försiktig här! Vi blev lurade här när vi köpt...
Reviews
Lite tråkiga alternativ på pizzorna. Pizzorna kom heller inte direkt rykande från ugnen, typ bara ljumna. Men smaken var helt ok. Trevlig lokal, fin inredning. Men alldeles för hög musik. Servicen dock bra!
Förväntningarna på maten var lika höga som priset, sky high. Tyvärr så blev det magplask. Pizzorna var brända, de luktade och smakade sot. Vi sa till och personalens bemötande var utmärkt! Vi fick två helt nya pizzor och dessa var perfekt gräddade. Det är väldigt god pizza här men de lever fortfarande inte upp till priset. Unika pålägg men ingen magi.. 2 stjärnor på maten för att den inte lever upp till priset. Personalen bryr sig väldigt mycket om sina gäster.
Tyvärr en flopp.. dyrt och det är inget alls speciellt med maten!
Hade en längre sittning där vi drack och åt gott med möjligheten att testa fler olika rätter. Allt var riktigt gott, jag tror min personliga favoriter var smårätterna samt ostarna och charkuterier. Pizzan var även den god men stört intryck gjorde nog smårätterna. Framförallt blomkålen. Den var magisk
Väldigt god mat och en trevlig matupplevelse, men alldeles för bullrig inomhusmiljö. Svårt att prata pga för hög musik. Rörig personal som inte hade rätt sinne för service, men en trevlig kökschef!
Sämsta pizzor vi ätit helt vidbrända. Smak av och lukt av sot. Bläh. Måste ju sätta en stjärna i betyg men hade velat sätta minuspoäng om drt fanns. Hit kommer vi inte igen!!
Tog bara en drink och den var god. Det var mycket gäster och menyn såg god ut så det är säkert ett bra val.
Trevligt fik och bra nödlivs. Mycket billigare fika än nere på bryggan Bra glass från Lejonet och Björnen. Mycket sittplatser ute och även några inne.
Hämtade en fantastisk pizza med stenbitsrom. Bra smak, fantastisk konsistens. Tummen upp!
Supergod mat! Personalen var mycket trevliga och de var kunniga kring mat och dryck. Definitivt värt ett/flera besök.
Comment on this business

to add Smögens Närlivs map to your website;