facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Smultronblommans Kennel

Smultronblommans Kennel

Story

Uppfödning av Bedlingtonterrier och Cocker Spaniel i hemmiljö.

Hundarna bor i huset och valparna växer upp med oss i familjen. Valparna blir vana vid olika människor, andra hundar och allt annat som tillhör ett normalt vardagsliv.

Målsättningen med vår uppfödning är att föda upp hundar som är rastypiska och har god exteriör och ett positivt temperament. Det är också viktigt att hunden fungerar som en bra famil...jemedlem sett ur ett socialt perspektiv.

Alla valpar som lämnar oss är avmaskade, veterinärbesiktigade, vaccinerade, ID-märkta och säljs enligt Svenska Kennelklubbens regler. Valparna är försäkrade mot dolda fel i tre år. Vid leveransen av valparna medföljer matlista och skötselråd.

Vi är måna om att hålla kontakten med våra valpköpare. Som valpköpare hos oss ska man känna att det alltid går bra att ringa eller skriva, oavsett om det är något man vill ha hjälp med eller bara vill berätta hur det går med hunden. Det är alltid lika roligt att få höra hur det går för de små telningarna.

Address: Kumla Mellangården 4, 64791 Mariefred
Phone: 073-9187822
City: Mariefred
Zip Code: 64791



related searches: Mc Madness Kennel, Dobermann valpar till salu 2023
Similar places near
Stall Avon och Norrby Stable Stall Avon och Norrby Stable 2 km Uppfödning och träning av varmblodiga travhästar i liten skala. Vi driver ett inackor...
Djurhuset i Mariefred Djurhuset i Mariefred 7 km Trevlig personal och stort utbud
Kennel Rabalder Kennel Rabalder 12 km Liten uppfödning med kvalitet. 39 år med borderterrier. Svenska Terrierklubbens uppfö...
Comment on this business

to add Smultronblommans Kennel map to your website;