facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Smultrongården

Smultrongården

Story

Välkomna till Smultrongården på facebook.
Vi är en unik livsstilsbutik på landet i ett gästgiveri från 1700-talet. Hos oss skapar vi en paus i vardagen för oss alltmer stressade människor att stanna upp och slappna av i. Vi säljer inredning, kläder, smycken och möbler samt har ett kafé där vi serverar hembakade kakor och lättare lunch. Vi tror mycket på att arbeta från grunden och med riktiga råvaror. Både för smaken och miljön.

Vi är väldigt tacksamma för alla våra trevliga gäster som hittar till oss, det är tack vare er vi har gett ut två livsstilsböcker med recept och vi fortsätter att utvecklas. Den första 'Livet och Smakerna på Smultrongården' och den andra 'Mer om Livet och Smakerna på Smultrongården'. Den andra boken hedrades i oktober 2014 hedrades med Måltidsakademiens -Svenska Måltidslitteratur priset 2014. Med motiveringen 'En inspirationsbok i vintertid. Vackra bilder på miljöer, inredning och god mat. Att laga mat tillsammans på Smultrongården är hög livskvalitet' fick vi priset i vår kategori.


Vi designar och importerar själva direkt från Marocko och har tar in unika saker från både Italien och Frankrike.

ÖPPETTIDER:
Just nu har vi stängt men återkommer med datum då vi öppnar upp någon helg på vårkanten.


Du kan även följa oss via vår blogg http://smultrongarden.blogspot.se eller via Instagram under namnet smultrongarden.

Address: Södra Dylta, 71896 Örebro
Phone: 0703756014
es.nedragnortlums@ofni
City: Örebro
Zip Code: 71896



related searches: Smultrongården örebro age, Smultrongården Facebook, Tant Grön Vintrosa, Hjortstorps gård, Goda Rum Kumla, Visit Örebro
Similar places near
Norra Billinge Lantbruk Norra Billinge Lantbruk 7 km Jordbruk
Hammarby Bruk Hammarby Bruk 11 km Hammarby Bruk har ett brett sortiment av gjuteri & smidesprodukter för en offentlig m...
Stenängens Gård - Dressage • Lifestyle Stenängens Gård - Dressage • Lifestyle 11 km Stenängens Gård bedriver en dressyrsatsning och erbjuder uppstallning.
SSU Örebro län SSU Örebro län 16 km SSU i Örebro län består av unga engagerade Socialdemokrater. Som tror att om vi är må...
ArkivCentrum Örebro län ArkivCentrum Örebro län 19 km Trevlig och serviceminded personal!
Kärsta Södergård Kärsta Södergård 19 km Kärsta Södergård, Ann-Charlotte Norberg Lindhes uppfödning av arbetande border collie...
Sandins Handelsträdgård Sandins Handelsträdgård 20 km Dåligt bemötande. Pratar nonsens.
Hidingsta Gård Hidingsta Gård 24 km Vackra, lantliga omgivningar. Lyxig hotellkänsla gällande rum, sängar, bäddning o...
Törsjö Nordic Törsjö Nordic 24 km Lantbruksverksamheten. Gilla och Dela gärna sidan!
Sörby Gård Sörby Gård 26 km Sörby Gård Drivs av Ridderstierna AB
Stora Luggavi Gård AB Stora Luggavi Gård AB 33 km Alltid lika trevligt att besöka Luggavi Gård!
Reviews
Det bästa fiket med den godaste räksmörgåsen som går att köpa, kaffet från ett lokalt rosteri.Trevligt och gemytligt ställe.Trevlig personal.Finns ett loppis att besöka med diverse saker.
Fantastiskt ställe på landet med butik och kafé. Deras bakverk och räksmörgås var väldigt bra, och personalen mycket trevlig. Butiken har både kläder, inredning och godsaker. Miljön är väldigt mysig med sittplatser både inomhus och utomhus även i inglasade uterum. Måste besökas.
Här finns mycket för den som gillar inredning och kläder. Jag hade fokus på caféet som håller hög klass.//BA
Mysigt ställe. Väldigt mycket folk och bilar men ändå gott om parkering och sittplatser. Såg ut att både ha lunch och fika på menyn. Även mysiga butiker i anslutning.
En fantastisk vacker plats. Sitta utomhus i en härlig trädgård med gott fika. Synd bara att räkmackan som är jättegod är väldigt dyr. Det är inte värt det priset. Tyvärr.
Mycket mysigt café mitt ute på landet. Det fanns tre kakor att välja mellan. De såg alla så goda ut att jag tog två. De var båda utsökta!
Så härligt ställe. Räkmackor utan dess like.
Mysigt ställe och väldigt gott soppa Rekommenderar
Många rum med heminredning och andra braatthasaker. Café med mackor som är ssmmasskens.
Underbart mysigt!! Varm känsla både av omgivningen och personalen. Underbar räkmacka!! Rekommenderas varmt!!
Comment on this business

to add Smultrongården map to your website;