facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Snäckan

Address: Marknadsvägen 15, 380 74 Löttorp
Phone: (0485) 209 50
City: Löttorp
Zip Code: 380 74



related searches: Snäckan restaurant, Snäckan menu
Reviews
Kul ställe m diverse saker. Mycket för oss campare och kläder godis mm
Här har vi en riktigt bra butik. Mycket härliga fynd och riktigt bra godis utbud. Fanns exakt de man ville ha och lite till!
Butiken snäckan, här finns mycket som är det man behöver till mycket bra priser, det finns det man behöver för bad , samt kläder , hygien artiklar , till grillen , målarfärg och biltillbehör verktyg , flaggor , leksaker , godis presentartiklar ,utemöbler mm, värt ett besök.
Fanns massor av prylar. Men inget jag behövde
Ett fantastiskt ställe finns allt super trevlig personal . Man kan hyra cykel samtidigt köpa en vattenslang och jord köpa smycken och avsluta med ett par tofflor och en glass
Snäckan är ett givet besök var gång man besök Norra delen av Öland. Tyvärr har klädessortimentet för herr/killar blivit obefintligt.
Gå till hans energidryckskyl och köp nordic energy den rekommenderar jag starkt. Han har även grillar och dubbeldusch så jag förstår inte varför ni tvekar.
Snäckan är ett varuhus med mycket billigt krafs som av nån anledning inte är speciell billigt. Man kan dock hitta lite udda och oväntade saker. Godiset som säljs är färskt och välsorterat.
Många bra att ha saker till rimliga priser. Kläderna va lite dyra. Ett bra utflyktsmål.
Jättekul affär, måste besökas finns nått för alla
Comment on this business

to add Snäckan map to your website;