facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Snabbservice Getinge

Snabbservice Getinge

About

SnabbService i Getinge är en bilverkstad som 2017 firar 55år, med detta kan vi stolt säga att vi är en av de mest rutinerade och erfarna i branschen.

Address: Ekebergsvägen 35, 30575 Getinge (Suède)
Phone: 035-58080
City: Getinge
Zip Code: 30575


Reviews
1000 tack till Mattias som snabbt fixade min husbil så att vi kunde åka vidare till verkstaden på hemmaplan! Vi kom fram utan problem!
Alltid bra service och proffsigt utförda uppdrag!
Bästa bilverkstaden med mycket trevlig personal!
Fick punktering påväg till jobbet i Getinge. Ringde snabbservice & fick komma inom direkt. De lagade däcket medan jag arbetade & fick sen en faktura på mailen. Enkelt & snabbt. Super Tjänst: Däckbyten
Räddade vår helg när vi fått punka på ett däck under färd till vänner på Tjörn. Fixade ett "nytt" däck o bytte det efter att man stängt en fredag em. Proffsigt kundbemötande o åtgärdade felet snabbt o billigt.
Fick en massa saker bytt på bilen som ej behövdes för nästan tretusen då dom inte kunde lista ut vad felet var. Allt arbete gjordes utan att fråga om jag ville betala först. Blev tvungen att lämna in den till en auktoriserad verkstad där det konstaterades att felet var något helt annat. Riktig Kalle Anka verkstad.
Ställer alltid upp fantastisk personal bytte däck på en måndag kl 1400 tack
Bra personal och kunnig verkstad
Supertrevliga, snabb service samt hög kunskap.
Det lokala bilverkstad, bra service till rimliga priser.
Comment on this business

to add Snabbservice Getinge map to your website;