facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Snapphanebygdens Sparbank

Snapphanebygdens Sparbank

About

Snapphanebygdens Sparbank är en fristående sparbank i Hässleholm och Osby kommun.Vår styrka är vår lokala närvaro, närheten till beslut och vår personkännedom.

Story

Våra kunder består i huvudsak av privatpersoner, mindre och medelstora företag, lantbrukare och föreningar.



"Snapphanebygdens Sparbank är en liten fristående bank med korta beslutsvägar och stora möjligheter att anpassa oss till just dig.Vårt hjärta finns i Bjärnum och Vittsjö, men oavsett var i Sverige du bor - kan du alltid få kontakt med oss.Hur du än väljer att träffa oss - personligen, telefon eller internet - är du alltid välkommen hos oss.För oss är personlig serivce och goda kundrelationer en självklarhet."
Address: Norra vägen 2, 28020 Bjärnum
Phone: 0451-77 56 60
City: Bjärnum
Zip Code: 28020



related searches:
Similar places near
Snapphanebygdens Sparbank Snapphanebygdens Sparbank 0 meter Otroligt komplicerade att ha med att göra. Dödsboet efter min pappa har haft ärende m...
Reviews
Otroligt komplicerade att ha med att göra. Dödsboet efter min pappa har haft ärende med flera olika banker och denna är i särklass det sämsta och minst serviceinriktade banken. Det gäller både den privata ekonomin samt företag. Skulle inte rekommendera någon att ha konton där.
Fyfan vad denna bank ger dålig service, känns förnedrande att vara kund där. Hade jag bestämt hade jag jämnat den med marken och byggt något vettigt där!!!!
Alla man pratar med är så trevliga och hjälpsamma. Alla ärenden sköts även mycket snabbt och personligt.
Comment on this business

to add Snapphanebygdens Sparbank map to your website;