facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Snickaren

Snickaren

About

Snickaren är ett nystartat vandrarhem i norra kanten av Grästorp. Huset har under de senaste åren varit under rekonstruktion för att rusta upp den till en skimrande pärla. Rekonstruktionen var möjlig tack vare Föreningen Nordsyd och andra aktörer.

Address: Storgatan 23 Grästorp, Grästorp
Phone: +46703738911
City: Gastorp



related searches: Kanal 5
Reviews
Väldigt fint och trevligt boende i Grästorp. Mer som ett lägenhetshotell än ett vandrarhem. Både lakan och handdukar samt städning efter avfärd ingår, vilket inte brukar vara fallet på vandrarhem. Personlig service och lägenheten har många fina detaljer. Rekommenderas varmt för alla som besöker trakterna.
Vi bodde på Snickaren i tre nätter. Det professionella och varma mottagandet, de generösa rummen, den tidsäkta miljön och den underbara atmosfären gör Snickaren till något alldeles särskilt. Allt fungerade dessutom perfekt. "Jag vill bo här lääänge", sa vår åttaåring när vi checkade ut.
Fantastiskt ställe! Vi bodde en natt på övervåningen och det var otroligt fint. Vi hade en väldigt fin vistelse. De var också väldigt trevliga och hjälpsamma. Mycket prisvärt, rekommenderas varmt!
Ja vad skall man säga landet ELLER
Trivsamt vandrarhem. Charmig inredning av gammalt och nytt.
Fantastiska människor som driver detta ställe.
Suveränt trevlig
Comment on this business

to add Snickaren map to your website;