facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Snushandel.se Nyköping

Snushandel.se Nyköping

About

Specialiserad Tobaks Butik med livsstil och njutning. Vi erbjuder allt från första klass hand rullade cigarrer till E-cigg och ett väldigt brett sortiment inom snus.

Story

Specialiserad Tobaks Butik med livsstil och njutning. Vi erbjuder allt från första klass hand rullade cigarrer till tobak i . vi säljer.
*PIPTOBAK
*PIPOR
*SNUS
*CIGARRER
*CIGARETTER
*CIGARILLER
*HUMIDORER
*ACCESSOARER
*HUMIDOR TILLBEHÖR
*E-CIGG/VAPE
*E-JUICE



"Att besöka en snushandel-butik är mer än att ”gå till affären och köpa snus”. Det är en upplevelse för alla sinnen; en vacker inredning, härliga dofter, alla varianter av snus och en hjälpsam, kunnig och trevlig personal.Vi har butiken i Nyköping – Påljungshage Köpcentrum. I butiken kan du hitta större sortiment av snus än på hemsidan. Här kan du botanisera bland ett mycket stort utbud av olika sorters snus. Priserna är oftast betydligt lägre än hos ”mataffären”, men framför allt har du mycket mer att välja mellan.Ofta har vi erbjudanden som gör att du kan fylla ditt lager med snus och samtidigt spara pengar. Förutom snus hittar du också Cigarrer, Cigariller, Cigarr tillbehör, Pipor, Piptobak, E-cigarett, Vape, E-cigg tillbehör, E-juice"
Address: Stenbocksvägen 1c, 611 67 Nyköping
Phone: +46737096661
City: Nyköping
Zip Code: 611 67


Opening Hours

Monday: 10:00 - 19:00
Tuesday: 10:00 - 19:00
Wednesday: 10:00 - 19:00
Thursday: 10:00 - 19:00
Friday: 10:00 - 19:00
Saturday: 10:00 - 17:00
Sunday: 11:00 - 17:00


related searches: Snusbolaget, Snushandel rabattkod, Billig snus, Snus online Sverige, Billigaste snuset på nätet, Nettotobak, Snusnetto, Snus2
Similar places near
Ivape Ivape 137 meter Väldigt kunnig och hjälpsam personal med väldigt brett sortiment. De förklarar allt o...
Reviews
Obefintlig kundservice. Fick hem snus där alla påsarna i dosan var sönder. Har mailat angående detta 11, 18 och 26 januari. Har inte fått något svar. Tråkigt att betala för en söndrig produkt och att sedan inte får svar på mail.
Köper alltid snus hos er när ja åker upp till Sthlm! Alltid lika trevliga ni som jobbar där! Man blir glad och sedd hos er !!
Tänk, en hel butik med snus och tobak. Har hittat ett perfekt läge på handelsplatsen. Kan vara himmelriket för de som har dessa laster. 5 juli 2021: Här var det verkligen laddat med snus av alla de sorter. En fantastisk syn när man kommer in i butiken.
Stort sortiment av snus, röktyg och cigarrer. Jag har bara köpt snus och det har alltid varit färskt. De har bra priser även jämfört t.ex. Willys. Mycket trevlig, hjälpsam och kunnig personal.
Bra priser snabb leverans. Trevliga rekommendationer till dom är mycket plus
Mycket snabb leverans. Väldigt bra paketerat i lådan. Negativt Svea ist för Klarna. Svea är krångligare. Man kan inte välja en särskild datum för betalning. Antigen får man välja direkt betalning eller sista datum som dem bestämt. Jag kunde iaf inte hitta ngt om att välja t.ex den 28 när alla andra räkningar dras. Men absolut värda pga sin snabbhet och professionella paketering. Har beställt online så har inte varit i personlig kontakt med företaget.
Dem ljuger som fan för en månad sedan dem skulle skicka returen till mig men aldrig hänt något. Ni är bara amatörer som jobbar på snushandel och inget mer. Dem fortsätter ljuga på snushandel jag bad dem skicka retur sedel för en månad sedan men inget har skickat något för att dem vill inte lämna tillbaka pengarna. Tro aldrig på snushandel. Om ni är ärliga vilket jag inte tror ta fram senaste mailat mellan oss och tänk jag har mailat också så ljug inte framför folket då ni kommer skymma ut er själva framför folk när jag lägger bild på konversationen.
Jättesnabb leverans och inget krångel! Första gången jag handlar här men inte sista. Fick t.o.m. massa snusprover och det uppskattas! Stort tack!
Tjejen som jobbar där - var rädd om henne, så vänlig och hjälpsam. Bättre bemötande som kund kan man inte få !
Toppenställe med mycket trevlig och serviceminded personal. Stort utbud!!! Det enda jag efterlyser är bättre prismärkning på hyllplanen.
Comment on this business

to add Snushandel.se Nyköping map to your website;