facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Society

About

SB Entertainment har öppnat upp dörrarna till en helt ny kultur - Vi kallar den SB Express. Det är transporten som tar dig till oanade destinationer på ett sätt som är en upplevelse i sig.
Ska vi skapa historia?

Make the journey the destination



"MAT DRYCK NÖJE – NÅGOT FÖR ALLAVår målsättning är att ett besök på Societén, Biston & Bodegan ska kännas lite extra - både före, under och efter besöket.ÖPPET JUNI - AUGUSTIUnder övriga året vid club- & evenemangskvällar, julbord och vissa restaurang-weekends.SOMMARSÄSONG 2024- Bistro Societen restaurang öppnar onsdag den 5 juni- Bodegan bar- och sommarlounge öppnar fredag den 14 juni- Club- & Nöje - Se kalender på hemsidaVi vill att denna fantastiska mötesplats skall vara öppen för alla, både unga som äldre.Verksamheten skall vara attraktiv för mat & dryckesintresserade likväl för den som söker nöje och underhållning i Varberg.VÄLKOMNA TILL #supersommar2024"
Address: Strandvägen 4a, Varberg
City: Varberg



related searches: Society varberg schweden
Similar places near
DICES DICES 13 km Festfixare,Fest planering
Tippy Events Tippy Events 17 km Vi är bolaget som lyfter din födelsedag till nya höjder, lägger krutet på barnunderhå...
Reviews
Helt magiskt julbord. Mycket trevligt mottagande och verkligen personal och ägare med stort engagemang och serviceminded till tusen. Trevligt och bli guidade till bordet med glatt humör. Maten var helt fantastisk och stort utbud med mängder av rätter och godis. Varmt rekommenderat som ett av södra Sveriges bästa
Letar man efter Varbergs bästa julbord är det hit man ska gå. Maten är så god och fräsch, mycket fina råvaror. Härlig atmosfär med Lucia och Tomte. Hit kommer man år efter år och man blir lika belåten och nöjd varje år. Ses nästa år. Vegetariska alternativ: Flera vegetariska rätter att välja mellan. Specialkost: Finns ett häfte där varje rätt är markerad om det är tex glutenfritt eller mjölkproteinfritt. Parkering: P-skiva gäller. Helg och söndagar 2 timmar med p-skiva. Barnvänlighet: Barnen har en egen lekhörna med tv och ritmöjligheter. Även en poängpromenad. Tillgänglighet för rullstol: Finns hiss.
Användes som start och målområde för Varbergs Sommargiro, mycket lyckatMat: 5/5
Var där för en middag med efterföljande klubb. Tyvärr lever inte maten och servicen upp till platsen och priset. Jag beställde oxfilen, men fick ingen fråga om stekgrad på köttet utan det kom in medium/well done. Vilket var för mycket för rätten. Vi hade också på förhand pratat med servitören om att vi ville dricka rödvin till huvudrätten vilket glömdes av vilket gjorde att vi fick in vinet långt senare än vår huvudrätt. Mat och service får därför lägre betyg. Men det är en väldigt fin miljö och atmosfär i övrigt.
Fantastikt mysigt och vackert. Maten och servicen var topp notch. Vi fick en super kväll!!
Fint, men går inte på julbord på en helg igen.......köerna.Mat: 5/5
Tyvärr så drar Vakterna ner betyget för dom är otrevliga och våldsamma. Ni borde göra er av med vakterna och ta in nya för dom förstör mer än vad dom gör nytta*Mat: 1/5
Jättefint ställe med bra plats och miljö både ute och inne. Priset är högt, men inte heller mycket högre än förväntat för ett sånt här ställe. Definitivt ett ställe att besöka som turist!
Vi var på konsert på Petter, Miss Li och Magnus Uggla som var riktigt bra
Alltid lika bra, klassisk och god mat, bra pianister/artister, härlig atmosfär och bra service. Fantastiskt fint julbor och på sommaren finns det inget härligare ställe att njuta av sol, god mat och drinkar på. Societén är absolut ett måste om ni inte varit där!
Comment on this business

to add Society map to your website;