facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sockenplans Thairestaurang

Address: Enskedevägen 85 , Enskede 122 63, AB, SE
Phone: +46 8 659 01 00
City: Enskede
Zip Code: 122 63


Opening Hours

Monday: 10:00-22:00
Tuesday: 10:00-22:00
Wednesday: 10:00-22:00
Thursday: 10:00-22:00
Friday: 10:00-22:00
Saturday: 12:00-22:00
Sunday: 12:00-22:00


related searches: thai style sockenplan, mae nam khong meny, mae nam khong, thai restaurang stockholm city, thai style sockenplan meny, thai restaurang södermalm, sushi sockenplan, thai restaurang tyresö
Reviews
Helt ok mat men kassörskan har helt fel jobb. Alltid otrevlig. Idag tyckte hon att det var roligare att stå och pilla på sitt armband än att lyssna på min beställning. Någon annan gång ville hon ge mig en extra låda ris som förlåt när hon gav mig fel mat istället för att göra en ny och ge mig rätt den gången sa hon förlåt till kocken !! för att den behövde arbeta extra, men inget förlåt till oss som fick vänta extra på vår mat. Det finns mycket bättre thaiställen i området med godare mat och trevligare personal, gå till Mae Nam Khong istället vid IP, gå förbi Coop och en bit till eller kiosken vid tunnelbanan!
Supergod röd curry med kyckling och wokade nudlar. Lätt och beställa glutenfritt.Mat: 5/5
God mat och fräsha lokaler. Inte en enda thai-person såg jag så jag tror att det är lite kulinarisk apropriering på gång, ha ha. Parkering: Det finns två platser precis utanför dörren. Är säkert inga problem att hitta andra ytor i närheten.
Have tried takeaway a couple times heee. Generally more expensive than most Thai places in the area. Dishes are ok tasty but chicken is often not the best quality. Nice authentic decoration inside. Översatt av Google Har testat takeaway ett par gånger heee. Generellt dyrare än de flesta thailändska platser i området. Rätter är ok läckra men kyckling är ofta inte den bästa kvaliteten. Trevlig autentisk dekoration inuti.
Åt en lunch idag,två andra kunder på restaurangen samtidigt, ändå lyckades de glömma min mat så att mitt sällskap nästan hade ätit färdigt när den kom efter jag hade sagt till. Åt en biffrätt som var i princip oätlig då köttet var riktigt dålig kvalitet. Sällskapet bredvid skickade tillbaka sin biffrätt, vilket jag såklart också borde ha gjort. Påpekade detta för servitrsen, som sa att hon påtalat detta för både kocken och chefen vid flera tillfällen! Inte ok att fortsätta servera dålig mat! Rekommenderas inte.
Bra mat men lite åt det dyra hållet.
Maten så salt att det knappt gick att äta. Frågade efter sötsur sås att balansera upp med, och fick betala för en pytteliten 10ml skål. Hög hiphopmusik, expediten stod och åt bakom disken, maten inget att hurra över. Åt här innan de bytte ägare och då var allt bra. Hit går jag inte igen!
Åt lunch här med min mamma och min fru. Gången innan var ett tag sen. Jämför denna gången med förra gången så var kvalité både på maten och personalen mycket mycket bättre. Otrolig god mat och tjejen som serverade oss var så himla gulligt. Varmt rekommendera. Kommer snart besöka stället igen.
Åt en grön curry här i höstas. Det var supergott! Då satt vi inne på restaurangen och åt. Curryn var krämig och hade många goda ingredienser, så som det ska vara. Fem av fem! En annan gång tog jag röd curry hem. Men det blev en besvikelse. Curryn var vattnig, utspädd, kycklingen var överkokt och hård. Smaken var mycket sämre. En enorm besvikelse. Detta får inte hända! Ni måste hålla samma höga kvalitet!
Kan göra maten bättre själv hemma! Vilket hemsnickeri! Inte ok. Sämst thaimat i Stockholm! Vem har betalat 98:- för små torra vårrullar? Ringde ’restauranten’ men det var tydligen normalt! Har aldrig blivit så lurad på någon krog och jag har levt en stund! Skäms på er!
Comment on this business

to add Sockenplans Thairestaurang map to your website;