facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for SOCKERBOMBAD - Ulf Stenström

SOCKERBOMBAD - Ulf Stenström

About

- Bli av med övervikt, diabetes, stelhet, smärta, trötthet, huvudvärk, sömnbesvär.

- Ingen BANTNING eller TRÄNING krävs! Endast viljan att bli frisk.

Story

En sida där jag på grund av egen typ2 Diabetes sedan 2012, har gjort en rad upptäckter, tagit till mig mängder av kunskaper och starkt börjat ifrågasätta varför myndigheter, politiker och storföretag agerar som de gör. År ut och år in, trots att deras beslut bara gör saker och ting svårare, sämre och mindre begripligt för varje år som går.

- Mina inlägg handlar om kosten som kroppen egentligen behöver för att fungera och där vi i minst 40 år givits direkt skadliga råd och rekommendationer av s.k experter och auktoriteter.

- Upplysningar om vad som styr våra val både med- och omedvetet varje dag både när det gäller mat, fritid, arbete och livsstil.

- Det handlar bl a om livsmedelsindustrin, gamla felaktiga men gällande kostrekommendationer, matfusk, forskningsfusk, läkemedelsindustrin med flera industrier. Dessa företag och företeelser drivs av ekonomisk profit, men på bekostnad av vår jords miljö och klimat, människor och djurs hälsa.

Jag vill helt enkelt belysa en rad märkliga vanor och ovanor vi har, för att ge folk en möjlighet att öppna ögonen lite mer och förhoppningsvis göra mer medvetna val på alla möjliga plan.

Address: Söravägen 259, 18437 Åkersberga
Phone: 070 - 741 74 84
City: Åkersberga
Zip Code: 18437


Similar places near
andante massage & friskvård andante massage & friskvård 1 km - Massage och kroppsterapeutiska behandlingar - Mindfulness
Sofia Oceania Sofia Oceania 2 km Oceania Spa är en fantastisk plats som ger din kropp, själ och ande en boost. Här fin...
24FitCamp Åkersberga/bo78 24FitCamp Åkersberga/bo78 3 km Bra träning i trevligt sällskap med kroppen som träningsredskap.
Comment on this business

to add SOCKERBOMBAD - Ulf Stenström map to your website;