facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Söderåsens GK

Söderåsens GK

About

Söderåsens Golfklubb

Story

Söderåsens golfklubb ligger i ett naturskönt område i Bjuvs kommun, c:a 15 minuters väg från Helsingborg. Denna skogs- och parkbana har med sin blandade terräng varit en utmaning för medlemmar och gästspelare i mer än femtio år. Vi kan erbjuda en 18-håls bana av mycket hög klass och kvalité. Hit har många av elitens stora spelare letat sig, framförallt för banans omväxlande karaktär med snabba och utmanande greener.



Address: Risekatslösavägen 81, 267 71 Billesholm
Phone: 04273337
City: Billesholm
Zip Code: 267 71



related searches:
Similar places near
Söderåsens Golfklubb Söderåsens Golfklubb 17 meter God mat, vettiga priser,trevlig personal
Folkets Park Billesholm Folkets Park Billesholm 2 km Det var riktigt trevlig och många fina bilar och motorcyklar att titta på så det reko...
Billesholmstraktens hembygdsförening Billesholmstraktens hembygdsförening 5 km Trevliga människor med mycket kunskap om trakten. Trevligt antikvariat.
Reviews
"Glömmer" lägga ut att de har storstädning i normal tid och avbokar rum. Tramsigt oerfaren personal, som inte har basala kunskaper om marknadsföring och hur kundbemötande fungerar.
Måste vara en av Sveriges vackraste banor
Trevlig personal och god mat!
Mitt livs första HIO
Bra och trevlig bana.Alltid i mycket bra skick. Duktiga banarbetare. I klass med Allerum... Värt ett besök.
Fin och välskött anläggning, grymma greener både sjukt svåra och i perfekt skick. Förföljda, under hela rundan, av hästflugor, bromsar och andra köttätande kryp. Inget att göra något åt. Restaurangen testades endast med ett korvköp som ledde till en mindre incident. Då vi väl fick en chorizo, var den halvgrillad. Svårt att bedöma efter det.
God mat och trevlig personal med fin service!
Köpte en Ceasars sallad som inte smakade gott. Dressingen var nån helt annan än Ceasar dressing och när jag nästan var färdig så såg jag att det var mögel på parmesanosten! Fruktansvärt äckligt! HUR kan man inte se detta när man river osten?? Ångrar att jag inte krävde pengarna tillbaka. Min kille tog en korv med bröd som han inte ens åt upp. Å jag som trodde att fotbollsklubbar hade bra lunchrestauranger, men uppenbarligen inte denna.
Mycket trevlig bana, både spelmässigt och upplevelse.
God och vällagad husmanskost med mycket bra salladsbuffé.
Comment on this business

to add Söderåsens GK map to your website;