facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Söderåsens Shooting & Events

Söderåsens Shooting & Events

About

Inomhusskjutbana för jaktträning, pistolskytte och företagsevents.

Söker du efter den perfekta skjutbanan att träna skytte på, att träffa jaktlaget på eller en ny erfarenhet för ett minnesvärt företagsevent?

Story

Välkommen till Söderåsens Shooting & Events skjutbiograf (jaktsimulator, skyttebiograf), den första i södra Sverige!

Alla är välkomna hit, både både du som är erfaren skytt och du som kanske aldrig tidigare provat på skytte. Kunniga skytteinstruktörer finns att tillgå för dig som vill prova på skytte eller ha ett event i trevlig miljö.

Fakta om vår skjutbiograf:
En skjutbiograf (jaktsimulator, skyttebiograf) är en inomhusskjutbana där man skjuter med skarp ammunition mot en filmduk (2,5 m * 9 m) där filmer med jaktsekvenser spelas upp.

Tekniken i en skjutbiograf gör det möjligt för jägare att öva på realistiska jaktsituationer vilket annars inte är möjligt. I skjutbiografen får du som skytt känslan av att du befinner dig på riktig jakt. Varje skott markeras direkt på filmduken med en röd punkt.

Du kan t ex välja på klövviltsjakt i Sverige eller i Europa och storviltsjakt i Afrika. Det finns 100-tals olika jaktsekvenser med olika svårighetsgrader. Detta ger dig möjlighet att beställa filmsekvenser som är anpassade till om du är nybörjare eller erfaren skytt.

Att skjuta i en skjutbiograf är roligt, säkert och fjärran från den spända miljö som många upplever på älgbanan men framförallt ger skjutbiografen en optimal jaktskytteträning.

Välkommen att kontakta oss på 042-801 01 alt. [email protected]!

Address: Wrams Gunnarstorpsvägen 1, 267 72 Billesholm
Phone: 042-801 01
City: Billesholm
Zip Code: 267 72


Similar places near
Jönssons Cykelaffär, Billesholm Jönssons Cykelaffär, Billesholm 4 km Lite svårt att hitta för själva cykelaffären ligger bakom ett annat hus. Väl där så b...
Nielsen Sportfiske outlet Nielsen Sportfiske outlet 6 km Måndag 1400 stängt Mycket dåligt att inte leva upp till de öppentider som står på he...
Bravesta Quarter & Paint Bravesta Quarter & Paint 8 km Träning med hund. Inomhus i ridhus. Mycket trevligt.
Reviews
Riktigt trevligt ställe med bra personal.
Vilken upplevelse! TACK! Och vi hade en superbra handledare Hit kommer vi fler gånger!
Detta är ett ställe du måste besöka om du är det minsta intresserad av jakt och/eller skytte. Fina lokaler med trevlig och hjälpsam personal. Och idén med skjutbiograf är helt lysande! Här kan du öva ditt skytte inomhus i trygg och säker miljö så nära verkligheten det går att komma. Jag har precis påbörjat utbildning i Jägarexamen där och är redan efter EN lektion väldigt imponerad av företaget och dess instruktörer. Det går även att handla en del jaktprylar här och det finns även möjlighet att inhandla fika mellan passen. Jag rekommenderar er att besöka Söderåsens Shooting & Events!
Trevligt, och vi glömde en jacka. En vecka senare fick vi den tillbaka på posten. Tack!
Mycket trevlig upplevelse. Bra introduktion till jaktskytte. Duktig instruktör, relevant information och fin bana. Själva filmerna kanske inte av senaste snitt, men de fyller sin funktion.
Första gången jag prövade skjutbiografen vilket var en jättekul ny erfarenhet. Om du inte har eget vapen kan du hyra diverse modeller och dom säljer ammunition om du behöver. I övrigt har jag inte prövat annat på området.
Super roligt! Vi körde 5kamp med firman och alla hade trevligt. Ung som gammal, tjej som kille
Grymt bra! Kompetent och trevlig personal
Ger mina största rekommendationer till Söderåsens Shooting & Event. Genomförde min Jägarexamen i början av 2018 och är mer än nöjd med hela utbildningen. Utbildningsledaren Janne gjorde även hela resan till något extra i form av informativt, korrekt och kul lärande rakt igenom. Stor eloge! 5/5
Trevligt mottagande, hjälpsam instruktör, lugn och säker vapenhantering
Comment on this business

to add Söderåsens Shooting & Events map to your website;