facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Söderåsens villa

About

Rooms for rental next to nationalpark Söderåsen

Address: skäralid 741, 26453 Ljungbyhed
Phone: 0738-296725
City: Ljungbyhed
Zip Code: 26453



related searches: Pensionat Söderåsen, Söderåsens nationalpark, Svenska Turistföreningen, Örenäs Slott
Reviews
Väldigt mysigt boende med trevligt värdpar. Stor trädgård för barnen att leka i och bakom huset börjar Söderåsens nationalpark med vandringsleder och cykelleder. Vi kommer gärna tillbaka!Rum: 5/5
Supermysigt boende precis intill Söderåsens nationalpark. Trevligt värdpar, god frukost och fina och bekväma rum. Öppen spis, ett gott utbud av sällskapsspel och en grym spellista bidrog till en mysig stämning i sällskapsrummet. Det enda vi hade att anmärka på var att vi inte hade tillgång till köket fören kl 12:00 vilket var opraktiskt. Allt annat var toppen!
Vilket underbart b&b och tillika Stf vandrarhem! Så vackert och stämningsfullt renoverat och inrett, omsorg i detaljerna, från musik, blommor, eld i kaminen, lilla lekrummet - till den superfina och närande frukosten, extra kalasfin för oss vegetarianer. Det finaste vandrarhem vi bott på och vi har bott på många. Dessutom den vackraste av skogar just bakom huset, Söderåsens bokskog. Längtar redan tillbaka! Tack!
Vacker natur, fridfullt och väldigt mysigt och charmigt boende. Frukosten var god och ingick i priset. Dock hade jag önskat att micro och kylskåp var tillgängligt placerat för gästerna eftersom en inte fick vistas i köket före 12 på dagen pga hygienpolicy. Vi hade en bebis med oss och var uppe före frukostserveringen och behövde kylen under förmiddagen. Så det var opraktiskt, även om jag bad om hjälp för detta. Gällde också att då plocka ur sina grejer från köket på kvällen då utcheckning var 11.
Längtar alltid tillbaka till underbara Villa Söderåsen! Det fint inredda huset i naturparkens kant, bokskog och sjön, närheten till stationsrestauranten, ridning och vadhelst man vill uppleva i denna härliga miljö.
Tack för underbara dagar på Villa Söderåsen! Det var, som vanligt, så härligt att få tillbringa ett par dagar hos er, i den fantastiskt fina villan mitt i den vackra naturen. Allt från vandring, middag på underbara Stationen till sällskapsspel med er var otroligt härligt!Rum: 5/5
Jättefin anläggning med naturen som granne. Vilka Söderåsen levererar andrum och service.Rum: 4/5
En unik plats på jorden! Det vackra gula huset vid kanten av bokskogen är ett ställe som berör en. Värmen, gästvänligheten och de underbart inredda rummen gör nåt med en. Vi hade en underbar vandringshelg. God ekologisk frukost, matsäck och fina gemensamma ytor. I byn finns både restaurang och pizzeria. Åsa och Sebastian äger stället och man känner att de älskar det de gör. Rekommenderas!
Ojämförligt läge med nationalparken inpå knuten, underbara rum, vackra badrum, toppfrukost, ljuvliga ägare, fridfull atmosfär, skogen är den vackraste jag någonsin varit i.Rum: 5/5
Fantastisk bed & breakfast. Mysiga rum, fint läge och utmärkt frukost. Välkomnande atmosfär med hemkänsla.Rum: 5/5
Comment on this business

to add Söderåsens villa map to your website;