facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Söderbergs Bageri

About

Det lilla bageriet med ett stort hjärta.



"Vi bakar med kärlek & surdeg och i vårt sortiment finner du allt från matbröd, bullar, kakor, hamburgerbröd, knäckebröd till tårtor för alla tillfällen, dock ej bröllop.Välkommen in till oss,Mvh Cattis och Wofflan med personal"
Address: Cedergrensvägen 55, 12636 Hägersten Hägersten, Stockholms Län, Sweden
Phone: 086451320
City: Hägersten
Zip Code: 12636 Hägersten



related searches: Bageri Stockholm, Vivels Konditori, Bagarn Hornstull, AB Cafe, Gateau Stockholm, Bageri nära mig, Lundbergs Konditori
Similar places near
Kniv & Kavel Kniv & Kavel 647 meter Bageri och bistro i Aspudden
Örnsbergs bageri & konditori Örnsbergs bageri & konditori 842 meter Har fikat här en del gånger men stället känns trött. Oengagerad personal, dyrt och me...
Bakstugan Bakstugan 2 km Underbart ställe. Riktigt goda, prisvärda, välfyllda bakelser. Supertrevlig personal ...
Café Nästan Hemma Café Nästan Hemma 2 km Jag kände mig som en trasig slag docka när jag kom in, eftersom personalen i kassan s...
Cafekoppen Cafekoppen 2 km Kallt men gott kaffe och fika samt trevlig personal
Reviews
Här kan du köpa allt från veckans speciella ”munk” till småkakor eller olika brödsorter . Eller varför inte en latte när du ändå har vägarna förbi. Finns även annat gott och blandat. Personalen är alltid vänlig och hjälpsam! Jag är så glad att vi har Söderbergs bageri i Telefonplan!
Gick dit och ville köpa en vanilj semla. Lämnade med två för de såg så bra ut. Åt upp dem och tror att de var de bästa jag har ätit. Jag har testat många vanilj semlor i stan och kan säga att dessa semlor var av hög klass. Mycket grädde, mycket vaniljkräm och mjuka bullar. Mysigt ställe med lång kö utanför! Ett bra tecken på bra bakelser.
Så härligt att kunna välja bland flera växtbaserade bakverk! Enkel men mysig uteservering på bakgården.
Litet trevligt café med sittplatser utomhus. Väldigt goda bakverk. 168kr för två koppar bryggkaffe en moussebakelse och hallonmuffin.
Update mars 2023 Liten butik, men väldigt bra utbud på kakor, tårtor och bakelser. Kidsen slukade chokladmousse tårtan. Pappa och äldsta sonen gav även tumme upp för prinsesstårtan. Äppelbakelsen var helt ok. Syrlig. **** Trevlig personal. Bra utbud. Mousse tårtan med mango och passion hade fina och fräscha smaker. Tyckte dock att den kanske var lite för mjuk. Noll tuggmotstånd. Chokladbakelsen var riktigt bra!
En finplats i höstsolen, att sitta på gården till 40-tals husen och dricka bageriet hemråstade kaffe var en fröjd. En kärleksmums för två passade bra. I vinter får man ta med sig bakverken hem då det bara finns bord under varma dagar.
Trevligt genuint kondis som serverar väldigt goda semlor. Trevlig personal!
Hittade det här bageriet för någon vecka sedan. Och dom har de godaste bakelserna jag ätit på länge. Första gången köpte jag äppelbakelsen. Så fluffig och god. Trevlig personal. Rekommenderar alla att komma hit och köpa en bakelse. Ni kommer inte ångra er. Dom har oxå väldigt gott bröd.
Väldigt goda bullar som inte är så dyra. Definitivt bland de bästa bullarna jag ätit på ett bageri. Mysigt ställe att sitta ute och fika på också. De har bröd och mat också men det har jag inte testat ännu.
20200930 Ni är bäst, hämtade popcornen idag och ser fram emot att prova dem imorgon. Verkligen supergod muffins även idag och genomtrevlig personal. Tack Väldigt trevligt ställe, trevlig personal som gör sitt bästa, men lokalen är liten och folk tar dålig hänsyn, alltså blir covid säkerheten inte på topp. Men har man väl fått sitt så sitter man jättebra utomhus. Guteglass var god, muscovado brödet superbt och jag ser fram emot att testa muffisarna i eftermiddag. Lite synd att ingen uppmärksammade att det stod en burk på popcorn kvar på disken, när jag gick ut, saknar dem Tack, skall ringa på måndag. Kan bara tillägga att som något av en muffins kännare, så ger jag era muffins en klar femma, saftiga och ljuvligt goda :-
Comment on this business

Directions to Söderbergs Bageri with public transportation


Telefonpl(Reserv) 110 meters
Telefonplan T-bana 140 meters
Telefonplan 140 meters
14
Telefonplan 150 meters
141
142
161
190
803
Nyårsvägen 160 meters
147
192

to add Söderbergs Bageri map to your website;