facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Söderbergs bageri

"Vi bakar med kärlek & surdeg och i vårt sortiment finner du allt från matbröd, bullar, kakor, hamburgerbröd, knäckebröd till tårtor för alla tillfällen, dock ej bröllop.Välkommen in till oss,Mvh Cattis och Wofflan med personal"
Address: Cedergrensvägen 55 , Hägersten 126 36, AB, SE
Phone: +46 8 645 13 20
City: Hägersten
Zip Code: 126 36


Opening Hours

Tuesday: 07:00-18:00
Wednesday: 07:00-18:00
Thursday: 07:00-18:00
Friday: 07:00-18:00
Saturday: 08:00-15:00
Sunday: 09:00-14:00


related searches: Söderbergs bageri hägersten wikipedia, Bageri Passion, Bageri Pomona, Lundbergs Konditori, Gateau tårtor, Thelins Konditori, HAGA bageri
Similar places near
Pressbyrån Pressbyrån 176 meter
Coop Nära Coop Nära 385 meter Bra vegetariskt utbud, både i kylen och frysen. Går även att köpa nybakade Burek, för...
Kalaskransen Kalaskransen 932 meter Supertrevligt café med mängder av goda saker. Kardemummabullen var fantastisk! Härlig...
Bakstugan Västertorp Bakstugan Västertorp 2 km Måste ha haft maximalt otur med tanke på hur dåliga två av bakelserna var. Den i chok...
Kaffekoppen Kaffekoppen 2 km Aldrig ätit en så torr äppelpaj…
Reviews
Jag väljer att citera min partner: ”Jag är tom på ord men full av njutning efter att ha ätit den där munken. 5 av 5” Alltid gott och trevligt!
En finplats i höstsolen, att sitta på gården till 40-tals husen och dricka bageriet hemråstade kaffe var en fröjd. En kärleksmums för två passade bra. I vinter får man ta med sig bakverken hem då det bara finns bord under varma dagar. 2024-06-08 Fortsatt lika god service som bröd.
Jättegoda bakverk! Trevlig personal och mysig innergård att sitta och fika i.Mat: 5/5
Gick dit och ville köpa en vanilj semla. Lämnade med två för de såg så bra ut. Åt upp dem och tror att de var de bästa jag har ätit. Bästa kaféet i Stockholm för bullar och mackor. Jag har fikat överallt i Stockholm och kan säga detta med säkerhet. Det är nästan alltid kö utanför kaféet vilket visar att det är ett svinpopulärt ställe i Telefonplan. Jag är stammis och köper deras mackor alltid kalkon och philadelphia ost och bullar på helgen och har aldrig blivit besviken. Bullarna är saftiga och fräscha, brödet är mjukt nybakat kan tipsa om levain med vallmofrön. Det är trevligt att sitta och fika i deras uteservering bland träden och lägenhetshusen. Trevlig personal och jag uppmuntrar er att testa. Jag har också testat många vanilj semlor i stan och kan säga att dessa semlor var av hög klass. Mycket grädde, mycket vaniljkräm och mjuka bullar.
Var på besök i Stockholm och blev rekomenderad ett besök. Vilket fantastiskt litet bageri. Trångt, litet men så här minns jag mitt barndoms bageri. Personalen mycket trevliga och kakorna - så otroligt goda. Tack till Söderbers Bageri, ni förgyllde verkligen vår eftermiddagsfika. Ni som missat detta - åk dit. Ni kommer inte att bli besvikna.
Super mysigt att komma hit och köpa deverse bakverk, allt som jag köpt har varit otroligt gott och det är alltid spännande med nyheter! Personalen är otroligt trevliga och hjälpsamma, det ända som jag önskar är att lokalen skulle varit större!
Update mars 2023 Liten butik, men väldigt bra utbud på kakor, tårtor och bakelser. Kidsen slukade chokladmousse tårtan. Pappa och äldsta sonen gav även tumme upp för prinsesstårtan. Äppelbakelsen var helt ok. Syrlig. **** Trevlig personal. Bra utbud. Mousse tårtan med mango och passion hade fina och fräscha smaker. Tyckte dock att den kanske var lite för mjuk. Noll tuggmotstånd. Chokladbakelsen var riktigt bra!
Godaste kaffebönorna som finns att köpa i Stockholm går att få malet också, fråga efter Söderbergs Original. Prisvärt färskt bröd, mysig lummig miljö samt utmärkt service. Utomordentligt ställe.Mat: 5/5
20200930 Ni är bäst, hämtade popcornen idag och ser fram emot att prova dem imorgon. Verkligen supergod muffins även idag och genomtrevlig personal. Tack Väldigt trevligt ställe, trevlig personal som gör sitt bästa, men lokalen är liten och folk tar dålig hänsyn, alltså blir covid säkerheten inte på topp. Men har man väl fått sitt så sitter man jättebra utomhus. Guteglass var god, muscovado brödet superbt och jag ser fram emot att testa muffisarna i eftermiddag. Lite synd att ingen uppmärksammade att det stod en burk på popcorn kvar på disken, när jag gick ut, saknar dem Tack, skall ringa på måndag. Kan bara tillägga att som något av en muffins kännare, så ger jag era muffins en klar femma, saftiga och ljuvligt goda :-
Hittade det här bageriet för någon vecka sedan. Och dom har de godaste bakelserna jag ätit på länge. Första gången köpte jag äppelbakelsen. Så fluffig och god. Trevlig personal. Rekommenderar alla att komma hit och köpa en bakelse. Ni kommer inte ångra er. Dom har oxå väldigt gott bröd.
Comment on this business

to add Söderbergs bageri map to your website;