facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Söderby Golfbana

Address: Uppsala
City: Uppsala


Similar places near
Mine. - Uppsala Mine. - Uppsala 2 km Bra placering av kassa
Wolraths Schakt AB Wolraths Schakt AB 2 km Wolraths Schakt AB är ett mark och anläggningsföretag med fem anställda. I företaget ...
TAP Football Coaching AB TAP Football Coaching AB 2 km Erbjuder individuell spelarutbildning, lagträningar, tematräningar och camper.
Vinlistan Vinlistan 6 km STENHAGEN Uppsala
Ekeby by, Vänge Ekeby by, Vänge 6 km Härlig plats. Gott hembakt till låga priser och skönt att pengarna går till hembygdsf...
MassaSkogh MassaSkogh 6 km Vi är entreprenören som jobbar med skogsvård och trädfällning. Kontakta oss för hjälp...
Stjärnans Förskola Stjärnans Förskola 6 km Varför stängs denna förskola och varför ger egna medarbetare 5 stjärnor i betyg?
Hågadalen,Hågaån Hågadalen,Hågaån 6 km Fin spång längst med ån. Rester av den gamla kvarnen har kommit i dagen.
Multikom Multikom 6 km
Enstigen 3 Enstigen 3 6 km
EMK Balans EMK Balans 6 km
Tomic Tomic 6 km
Mama Musik Mama Musik 7 km
Reviews
9 hålsbanan är trevlig men inte så bra skick ej prisvärd
Banans skick är under all kritik. Tyvär har vintern inte varit nådig mot banan i år. Gäller många banor runtom i Uppland. Man får hoppas på att det kommer mer regn så fairways inte ser ut som öken och gör så bollen studsar åt alla håll och kanter.
Trevligt klubbhus och bra övningsområden. Personalen är alltid trevlig. Greenerna håller generellt hög kvalité och banan har en trevlig karaktär. Några hål blir lite fantasilösa då det känns som det i princip alltid är driver som gäller och fantasin sätts inte därför på större prov.
Ett rättvist betyg på banan är att den precis som många andra banor har haft svårt att återhämta sig från den tuffa vintern och att den var svår för en medelhandikappare med många strategiska hinder vilket resulterade i många besök i bunkrar osv för min del. Men det är egentligen inte banan jag ger en etta utan det är erfarenheten från klubbens personal. Vi hade pron och banchefen i bollen bakom och fick ett par spydiga kommentarer när vi gick parallellt samt att vid FLERA tillfällen flög det upp bollar på greenerna där vi stod utan ett enda ”fore”. Skamligt beteende från de man kan tycka vill göra bra reklam för sin golfklubb. Skärpning!
Långt mellan hålen. Hyfsade fairways o greener. Stor skillnad mellan puttning green och greenerna uta på banan.
Mycket bra och roliga träningsområden , snabba men små greener och väldigt underhållande 18-hålsbana. Något sämre fairways när jag spelade, samt lite grumliga vattenhinder. Riktigt trevlig shop och restaurang. Dagens meny vid lunch var väl gjord och ett bra avslut på en golfrunda!
Mycket trevligt med superb mat och trivsamt boende. Supertrevlig personal. Finns bättre banor, men helhetsupplevelsen är kanon. Vi kommer mycket gärna tillbaka.
Fin och prisvärd bana, schysst kiosk efter 9an med diverse godsaker. Rangen är bra med hyfsat nya mattor. 9hålsbanan är lite sådär men ändå kul att spela.
En trevlig bana med en rolig layout. Kräver tanke såväl från tee som vid inspel mot green. Ganska bra variation på hålen. Klart värd att spela.
Bra banaTjänst: 4/5
Comment on this business

to add Söderby Golfbana map to your website;