facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Söderfamiljen

Address: Dragvägen 26 , Halmstad 302 42, N, SE
City: Halmstad
Zip Code: 302 42



related searches: Söderfamiljen halmstad, Söderfamiljen Facebook, Söderpiren meny, Söderpiren öppettider, Pio Halmstad, Söderpiren Halmstad, Jarlen Halmstad, Göstas
Similar places near
Zigges Garage Zigges Garage 1 km Underbar service som mötte en med ett leende och mysig "grunge" atmosfär. T...
Reviews
Alltså, skön atmosfär och behagligt läge vid Nissan. Servicen, maten och väntetiden lämnade övrigt att önska. Anlände till ett bord med vy över Nissan. Bordet oerhört nerkladdat. Gick in för att hämta en trasa eller hoppades att personalen skulle fixa till det. - Du kan ju själv ta servetter från de andra borden och fixa det, sa kassatjejen. Nåja, vidare - Maten kom efter 29 minuter. Bahn mi: fnösketorr kyckling på ett gammalt torrt bake-off bröd. Ni vet de där som man köper i en plastförpackning och som är omöjliga att få till bra. Ett gammalt sådant bröd matar man knappt en hund med! Trist upplevelse i stort. Blir inget återbesök. Hade förväntat mig bättre. Ett tips är väl att den i kassan berättar att man hämtar bestick och servett själv. Inget stort problem men såg flera gäster som just fått sin mat och fick resa sig - absolut inget ambition från serveringspersonalen att hämta åt dem. Herregud, de är väl inte där för kundernas skull. Vad var bra då? Jo, vattenskål till hunden fanns framme.
Trodde att de fått högt betyg p.g.a läget och att ingen konkurrens finns i närheten, men jag hade så galet fel. Pizzan med räkor å götta var helt otrolig. Har ätit Så många olika men denna var så nära 10/10 man kan komma. 180 spänn ish och värt varenda riksdal. Krispig, tunn och tvär goda smaker. Abow bre
Jättefint och mysigt ställe nära centrum vid Nissan. Åt en god frukostmacka med krispig yta. Eftersom det var varmt så satt vi ute och åt. Det verkade som om inredningen även därinne var lite "crazy". Fler såna här ställen tack! Trevlig tjej i kassan också som verkade kunna serva sina gäster med både humor och proffsighet. Kommer tillbaka vid nästa besök på Västra Stranden. Besökt detta ställe flera gånger i sommar. Senaste gången blev det kummelfilé med brynt smör och potatismos, så gott. Miljön inomhus är också underbar med udda stolar och allsköns ting. Vill alltid äta här vid besök i Halmstad, alla årstider. Toppen!!!
Väldigt mysigt cafe med trevlig personal och goda varmrätter! Vegetarian-vänligt. Hade fått fem stjärnor om inte öppettiderna varit så dåliga.
Underbart med en restaurang med en annorlunda och egen stil. Vi hamnade här lite av en slump då vi letade restaurang i Halmstad där vår fyrfotade pälsälskling var välkommen. Vi kände oss riktigt välkomna. Ett minus var dock att ingen berättade hur vi skulle lägga vår beställning. Vi satt vid bordet och väntade men ingen kom. Mycket folk så det kan påverka att ingen plockade undan efter de gäster som var före oss. God mat och bra utbud av dryck. Glutenfria alternativ. Även öl vilket är värt flera stjärnor.
Upplevelsen var trevlig men natten blev desto värre. Efter illamående och kräkningar fick natten spenderas på toaletten. När vi kontaktade restaurangen dagen efter så beklagade dom men nekade bestämt att jag som matförgiftad skulle ha drabbats på grund av dom. Trots att maten från besöket på Söderfamiljen var det enda jag ätit under den dagen… tråkigt att de inte kunde stå för det!
God mat med fin utsikt!
En liten pärla i Halmstad. Ligger precis vid Nissan. Maten var mycket god. Goda och balanserade smaker. Vi åt rökt laxsallad med dillslungad potatis och Cesar sallad med grillad halloumi.
Väldigt mysigt ställe! Ligger lite utanför stan men enkelt att hitta då man bara kan följa strandpromenaden på ena sidan av Nissan. Litet och familjärt med platser både inne och ute. Testade taco-pizza och taco med högrev, båda två mycket goda! Drack sangria på vit rabarber och en mexican coffee vilket var gott! Det var lite väntetid då de hade mycket att göra, men det var en mycket trevlig och serviceminded personal så det gjorde inte så mycket! Väl värt ett besök!
Maten var riktigt god, men atmosfären är kanske ännu bättre. Supermysigt inrett, med återbrukskänsla. Bra ölutbud på så sätt att det finns något för alla.
Comment on this business

to add Söderfamiljen map to your website;