facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Södergårdens Cafe

Address: 10 Skol Gatan, 795 31 Rättvik
Phone: +4624851245
City: Rättvik
Zip Code: 795 31



related searches: Södergårdens cafe menu
Similar places near
Direkten Wasakiosken Direkten Wasakiosken 455 meter Här hittade vi som inte fanns på andra ställen "vykort om Rättvik". Mycket ...
Reviews
Skitdåligt, vänta 1 timme på en sallad, ville ha pengar tbx och fick inte ens en ursäkt av Kassörskan som ”jobba” med airpods hela tiden. Riktigt otrevlig personal
Dålig service som tog orimligt lång tid, tråkig personal och urdålig mat - halvfabrikat. En cheeseburgare kom utan ost, vid påpekande om det fick vi inte ens en ursäkt. Det gick inte att beställa pizza trots att det var skyltat på 2 olika ställen och maten till överpris kom inte ens på tallrik. Kommer aldrig gå tillbaka dit.
Kändes sunkigt, tog väldigt lång tid att få en grillad macka som var väldigt torr. Kaffet var väldigt blaskigt och smakade mest vatten, trist. Kommer inte gå dit igen. Saknades kärlek och kändes som dem bara slängde upp maten på en tallrik. Var inte så trevligt heller då man hörde personalen svära och tjafsa mot varandra inne i köket.
Mysig uteservering men maten måste verkligen steppa upp. För priset är den under all kritik. Åt en grillad liten macka för 89:- med tillhörande burksalad, låg kvalitet på allt.. Nej det duger inte.
Hur kan Rättviks bästa fik totalt fallera? Barnen fick 4 köpta köttbullar med pulvermos och lingonsylt till en hel armé. Ta tillbaka och snäpp upp....
Mediokert både vad gäller kladdkaka liten bit o snålt m grädde o räkmacka, som krympt betydligt sen förra året o till största delen bestod av majonäs ? - dock till samma pris. Avslaget bemötande.
Fantastiskt mysigt ställe, med stort sortiment av godsaker, allt ifrån bakverk till sten ungs bakad pizza. Är litet, kan därför vara svårt att få plats, bättre på sommaren då trodde trädgården är öppen.
Maten var ok men det tog alldeles för lång tid att få den. Två grillade mackor med lite sallad tog 40 min att få till bordet. En extra portion pannkakor till barnen tog 20 min och det är ju inte så att de görs från grunden. Vi var inte ensamma om att få vänta utan detta gällde alla gäster.
Tog lång tid att få det beställda som inte var särskilt avancerat. Fin trädgård men dåligt omhändertagen tyvärr, slitna möbler, oklippt gräs och ingen direkt kärlek.
Beställde grillade ciabatta med pesto/fetaost som tyvärr var söndergrillade och torra. Kom med vitlökssås som smakade socker.
Comment on this business

to add Södergårdens Cafe map to your website;