facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Söderhamns Catering

Söderhamns Catering

About

Välkommen att prova på våra erbjudanden från Söderhamns Catering. Vi erbjuder menyer för dop, bröllop, företagsfester, konferenser, privata fester m.m.

Story

Välkommen att prova på våra erbjudanden från Söderhamns Catering. Vi erbjuder menyer för dop, bröllop, företagsfester, konferenser, privata fester och andra tillfällen.

Ni talar om era önskemål och vi hjälper till att utforma menyer som passar ert arrangemang. Vi levererar till önskad plats och utför även dukning, servering osv. Vi kan erbjuda lokaler för mellan 15-2OO personer. Vi erbjuder även konferenslokaler varav den största tar 8O personer.

De menyförslag som presenteras här på hemsidan, är bara en del av vad vi kan leverera. Efter smak och behov komponerar vi tillsammans med kunden ett ändamålsanpassad meny. Har du egna önskemål står vi gärna till tjänst.

Utkörning av mat, minst 1O personer. Vi kan även tillhandahålla porslin, linneduk, servett och serveringspersonal . För prisinformation på våra menyer eller om du har andra frågor, ta gärna kontakt med oss.

Med vänliga hälsningar, Christina och Helge med personal

Address: Kungsgatan 31, 82630 Söderhamn
Phone: 0270-184 00
City: Söderhamn
Zip Code: 82630



related searches: Söderhamns Catering meny, Jultallrik Söderhamn, Liza Lime Catering, Lizas, Festplanka, Lisa's catering menu, Kvarnen Café Söderhamn, Lisas Catering
Similar places near
ICA Kvantum ICA Kvantum 3 km Lugnt o bra m utrymme att hålla avstånd, hjälpsam personal
Reviews
En tre-rätters meny till 70 års fest iordningställd av tjejerna på Söderhamn Catering till full belåtenhet och med kundfokus,..kommer tillbaka
Skräddarsyr din smakupplevlse
Helt ok bra jultallrik kan rekommenderas
Fantastisk mat och service . Bra priser
Jättegod mat
Comment on this business

to add Söderhamns Catering map to your website;