facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Söderköpings Bokhandel & Antikvariat

Söderköpings Bokhandel & Antikvariat

About

I Sveriges äldsta bokhandel vill vi med kunskap och omsorg uppfylla dina litterära och kulturella behov i en unik miljö

Story

Söderköpings Bokhandel ägs och drivs av Anders Karlin och Louise Malmström (på hobbybasis). Vi rivstartade i december med att packa upp massor av ny litteratur och rea ut presentartiklar. 2014 ska det nämligen finnas plats för ännu fler böcker - antikvariska sådana - och vi påbörjar resan för att fullt ut bli Söderköpings Bokhandel & Antikvariat. Följ oss och förvandlingen på facebook genom att gilla vår sida.

Vår ambition är inte bara att vara Sveriges äldsta bokhandel i en unik miljö, att erbjuda ett utbud valt med fingertoppskänsla och att bli bäst på barn- och ungdomslitteratur. Vi vill också vara en aktiv kulturaktör i Söderköping och Östergötland med programverksamhet och interaktion för och med alla åldrar. Därför inbjuder vi till samarbete med såväl föreningsliv och näringsliv som till exempel skolor och äldreboenden.

Address: Storgatan 7, 614 30 Söderköping
Phone: 012110098
City: Söderköping
Zip Code: 614 30



related searches:
Reviews
Brett utbud och kul med både nya och begagnade böcker. Äldsta bokhandeln :
Söderköpings bokhandel är en riktig pärla! Vilken atmosfär! Det känns sagolikt att vistas i den vackra, gamla lokalen. Utbudet av böcker är rikt och varierat och personalen är mycket trevlig och vänlig.
En fantastiskt fin bokhandel, väl värd en omväg. Här hittar du det söker!
Ljuvlig och välsorterad boklåda. De har modet att trots att de är relativt små ändå ha en hel del "smalare" titlar, men man hittar också de senaste och mer populära bästsäljarna - och lite allt möjligt i antikvariska avdelningen på det...
Fantastiskt utbud, mysig interiör och mycket trevlig personal. Rekommenderas varmt!
Fantastisk fin och i äldre stil Med mycket böcker och sådant en bokhandel ska ha
Mycket trevlig bokhandel och antikvariat som ligger centralt i Söderköping. Herren som stod i kassan var också mycket trevlig och det märktes att han älskar böcker. Detta ska också vara Sveriges äldsta bokhandel så det finns en del historia här också. Gillar du böcker och har vägarna förbi så rekommenderar jag denna plats.
En fin liten bokhandel med en del som antikvariat.
Helt ok utbud - äldre och nyare begagnade, helt nya böcker från barn till vuxna, pocketböcker var fyra för tre. Trevlig personal.
Många böcker många bra små prylar om man gillar att pilla på saker dock är det lite stökigt och knepigt att hitta om man inte har varit där tidigare
Comment on this business

to add Söderköpings Bokhandel & Antikvariat map to your website;