facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Söderlings Pink Store

Söderlings Pink Store

About

Söderlings Pinkstore är en butik med allt i ett .
Frisör , nagelteknologer , hudterapeut samt ett spa room som vi hyr ut
Välkomna

Address: Vällingbytorg 1, 16265 Vällingby
Phone: 08370058
City: Vällingby
Zip Code: 16265


Opening Hours

Monday: 10:00 - 20:00
Tuesday: 10:00 - 20:00
Wednesday: 10:00 - 20:00
Thursday: 10:00 - 20:00
Friday: 10:00 - 20:00
Saturday: 10:00 - 18:00
Sunday: 11:00 - 18:00


related searches: Frisör Vällingby - Bokadirekt, Vaxning Vällingby, Nagelförlängning Vällingby, Färga fransar och bryn vällingby, Elite Nails Vällingby, Frisör Vällingby priser, Ögonfransfärgning Vällingby, Bästa frisören Vällingby
Similar places near
Cutters Cutters 113 meter Klippte mig hos Emma i Vällingby. Jag vart nöjd och skulle absolut tänka mig att klip...
Elite Nails Vällingby Centrum Elite Nails Vällingby Centrum 119 meter Elite Nails grundades 2010 i Norrköping och är nu en av dem största skönhetskoncepten...
Salongshades Salongshades 166 meter Mas vart underbar, tack!
Hårstudio STHLM Hårstudio STHLM 167 meter Yrkesskickliga och trevliga frisörer. En extra stjärna till Johnny.
Salong Eva - Vällingby Salong Eva - Vällingby 435 meter Trevlig och professionell personalTjänster: Flätor
Salong Stubben & Co Salong Stubben & Co 515 meter Trevlig ock proffsig personal, väldigt nöjd med klippningen
Musbiblioteket Musbiblioteket 345 km Alltid bra utbud
Reviews
Otrevlig stämning/ oproffsigt utförtande av tjänster. Förrut vet inte om nuså hade de outbildade nagelteknologer i salongen som gjorde naglar. Nja jag skulle rekommendera att man skippar de och går någon annanstans. Samt sjukt otrevliga svar som ägaren ger till kunderna, varför skulle man vilja stödja det?
Magda är en super duktig frisör på alla sätt. Professionell och trevlig samt service minded. Tyvärr är ägaren samt frun Lucy fruktansvärt otrevliga och oprofessionella. Vi bokade med ett pris men när betalning skulle ske var priset 200 kr dyrare. Man kan inte komma i efterhand och säga att priset är höjt! Undvik detta ställe! Se övriga negativa bedömningar. 2 missnöjda kunder som ej kommer tillbaka . Svar till Lucy Zeki och Lucy Först måste vi reda ut ett missförstånd. Min dotter heter Elvira och inget annat ! Hon har inte skrivit något på Er hemsida. Så uppenbart är det fler som är missnöjda. Min dotter bokade en tid och fick besked att det kostar 1200 . Detta är då ett avtalat pris! På plats på salongen under behandling får hon besked att priset är höjt till 1400 kr för att ägaren Zeki plötsligt bestämt detta. Hon bestrider detta då det finns ett avtalat pris och INGEN stans står att priserna är höjda! Hon tvingas trots detta betala det högre priset. INTE OK. Dessutom ringer ägaren Zeki upp mig, mamma till Elvira kl 17.36 på hemligt nummer och är upprörd över att jag givit dem dåliga resentioner på deras hemsida . Han säger bla att han har så höga kostnader, avslutar med att skrika att jag är en idiot och därefter slänger på luren. Kundvård hm patetiskt. Gå ej dit!
Värsta bemötandet jag varit med om. De bokade in mig för att ta bort mina naglar, först och främst så bokar de om min tid dagen innan. Hon som jag pratade med i telefon då verkade allmänt förvirrad och det verkade inte som att hon hade någon kunskap om ifall det gick att fylla på gelé på mina akryl naglar eller inte. Efter många om och men bokar jag in att endast ta bort mina naglar. Då de säger att det inte blir 100% bra när man fyller på med gelé. När jag kommer på plats säger de att de inte tar bort akryl naglar trots att jag hade sagt att jag hade det på telefon. Hon börjar ta bort dem men får mig att känna mig osäker på om hon gör det på rätt sätt, sedan säger hon att det är mitt val om jag vill testa ta bort dem hemma med aceton och att de ej gör det i den här butiken . Jag avbryter mitt i - då hon filat så att mina nagelband blöder och min nagel känns super skör. Skulle gett 0 stjärnor om det gick. Otroligt rutten attityd genom hela behandlingen och tjafsa emot så fort jag försökte förklara vad jag tyckte borde ha gjorts annorlunda t.e.x att de bokat in påfyllning trots att jag sade att jag endast ville ta bort. Känner mig väldigt besviken på att ens ha betalt hälften av vad det skulle kostat. Aldrig varit med om något sådant tidigare.
Min flickvän gjorde gelénaglar här förut och vi kan båda konstatera att de är totalt inkompetenta. De tog 800/900kr betalt för naglar som höll en och en halv vecka. Hon som gjorde dem var extremt slarvig och filade sönder fingrarna samtidigt som hon klippte i nagelbanden så resultatet var att hennes fingrar var fulla av blödande sår. Förstår verkligen inte hur man kan vara så otroligt dålig på sitt jobb. De förtjänar inte ens 1 stjärna i betyg men det är tyvärr det lägsta.
Det här var den sämsta frisör jag gått till. Hade bokat färg och klippning men gick därifrån efter färgningen. Färgningen var ett skämt och jag vågade inte låta personen klippa mig. Kändes inte som personen hade någon som helst utbildning. Råder ingen att gå hit - undvik! Eftersom det inte står namn på frisören vet jag inte vad hon hette. Kanske finns andra frisörer där som kan sin sak men den här kvinnan var inte en av dem
Service av världsklass! Vi firade en möhippa på deras privata spa-avdelning och blev glatt överraskad av personalens vänlighet som verkligen överträffade våra förväntningar. Personalen gjorde allt och lite till för att vi skulle ha det bra. Många tack till er! Rekommenderar starkt!!!!
Mycket smutsigt arbetsplats,bord,uv lampor. Verktyg och nagelfiler som användes av en annan person desinficerades inte och användes för mig. Nagel fil bits först användes på mig sedan utan att desinfiseras på en annan kund som sat vid bordet bredvid. Mig som kund har ni tyvärt förlorat!
Ringde nu ! En som jobbar där genom att svara Hallo Pinkstore. Frågar vänligt vem jag pratar med Hon säger igen ,"Hurså" frågar vänligt igen vem pratar jag med?Var på hon säger,,! Vill inte tala om för hela värden med mitt namn.Tsck För en gammal trogen kund
Mycket nöjd med naglarna och de håller bra, trots att jag bitit på mina naturliga. Skulle dock vara roligare om de hade fler färger att välja på!
Comment on this business

to add Söderlings Pink Store map to your website;