facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Söderorts KörkortsAkademi AB

Söderorts KörkortsAkademi AB

About

Välkommen till
Söderorts KörkortsAkademi AB
Bil & Mc

Story

Söderorts Körkortsakademi AB erbjuder dig utbildningar för dig som vill ta Mc- Bil körkort, där vi tillsammans utformar din körkortsutbildning. Vår förhoppning är att du skall tycka att utbildningen kännetecknas av hög kvalité och bra arbetsmiljö. Vi hoppas att vi kan ge dig en god uppfattning om vad kostnaden kan bli och hur lång tid det kommer att ta. Hos oss erbjuder vi att din handledare följer med under våra lektioner, detta för att din mängdträning ska vara säker och effektiv som möjligt.



"”På vår körskola i Kärrtorp är vår utgångspunkt att kunna ge våra kunder den bästa upplevelsen. I vår service ingår kompletta körkortslösningar för dig som planerar att ta körkort i Stockholm för personbil och motorcykel. Vi anpassar oss specifikt utifrån varje kunds önskemål, så att du vid din första kontakt med oss ska känna att vi är trafikskolan för dig.” Vi har nära till alla övningsområden och körprov."
Address: Kärrtorpsvägen 75, 12155 Johanneshov, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08390908
City: Johanneshov
Zip Code: 12155


Opening Hours

Monday: 10:00 - 19:00
Tuesday: 10:00 - 19:00
Wednesday: 10:00 - 19:00
Thursday: 10:00 - 19:00
Friday: 10:00 - 15:00


related searches: Gullmarsplan Trafikskola, Intensivkurs körkort, Jp körskola, Slussens Trafikskola, Intensivkurs körkort Stockholm, Söders trafikskola, Globen körskola, Saltsjö Trafikskola
Reviews
Bästa körskolan! Kan verkligen rekommendera SKA för mc-kort, Precis klarat uppkörningen för A1 lätt mc. Till skillnad från andra körskolor så märker man verkligen att denna vill att man ska lyckas med mc kortet. Receptionisten var väldigt hjälpsam för att både boka och avboka körtider. Det hela blev enklare då de har eftermiddagstider och helgtider! Om man ringt utan svar återkopplade det även varje gång inom kort! Jag hade Sella som mc-lärare. Super bra lärare, pedagogisk och professionell. Han var alltid effektiv och gav alltid feedback vilket resulterade i färre lektioner, alltså ett billigare mc-kort. Sella var även väldigt bra på att bedöma antalet körlektioner, så att man inte behöver lägga onödiga pengar på det man redan kan! Klarade A1 uppkörningen på första försöket igår och kommer tillbaks om två år, men då för A2! /Isak LS
Jättebra körskola! Jag tog B-körkort och körde inget hemma. Jag hade Bengt, han är väldigt pedagogisk, tålmodig och hjälpsam, ingen fråga är dum och man får mycket tips, inte bara för att klara uppkörningen. Väldigt bra hjälp inför uppkörningen också, det känns att de verkligen är engagerade i att man ska klara det. Receptionen är också super, väldigt hjälpsamma och måna om att allt ska bli bra. Skulle verkligen gå hit igen om jag skulle göra om det!
Tackar för hjälp med mc-körkortet körskolans duktiga lärare Patrik och Sella! Skolan har rätt bra läge, smidigt att ta sig dit med både tunnelbana och med bilen, finns parkeringsplatser utanför.
Duktiga, proffsiga, seriösa och engagerade körskollärare! Sella som äger körskolan skulle aldrig acceptera någonting annat än högsta kvalitet! Har kämpat i motvind under en lång tid, men med deras hjälp och framförallt tillsammans med Göran, lyckades jag äntligen ta mitt körkort. Nu kör även min son där och jag ger dem mina varmaste rekommendationer! / Jessica
Jag tog B-körkort på SKA och körskolan är superbra! Körde med Bengt som var väldigt engagerad, stöttande och tålmodig, stort tack! Personalen i receptionen var väldigt hjälpsamma med att boka, omboka och avboka körlektioner. Rekommenderar starkt!
Liten och personlig körskola där alla är trevliga och hjälpsamma. Körde med Bengt som är engagerad, pedagogisk och peppande. Tack för hjälpen med körkortet!
Klarade uppkörningen med flygande färger och massvis med beröm! Detta tack vare Görans kloka och passionerade utlärning. Tack Göran och tack söderorts körkortsakademi.
Jag valde att gå deras intensivkurs för ett B-körkort, och jag kan verkligen inte beskriva hur nöjd jag är. Jag kom dit med lite körvana och ett jättedåligt självförtroende från en annan skola, och trodde verkligen inte att jag skulle klara av att få mitt körkort. Men när jag väl kom till skolan blev jag superbra bemött, och jag fick ett sådant oerhört stöd från alla, både från de som satt i receptionen men även lärarna. Jag vill speciellt tacka Bengt. Jag hade verkligen inte klarat av det utan honom. Han fick mig att älska att köra bil igen, samtidigt som han byggde upp mitt självförtroende och min körförmåga. Ord kan inte beskriva hur tacksam jag är! Tack vare Bengt och skolan klarade jag av teoriprovet och körprovet på första försöket. Jag rekommenderar verkligen Söderorts Körkortsakademi till alla. Om det fanns fler än 5 stjärnor skulle jag ge det!
Mycket långdraget snack, mindre körning. Mycket tjat, lite pepp. Inte så peppande och engagerade/hjälpsamma, delaktiga i planeringen av körlektionerna. Upplevdes som att dom var väldigt intresserade av att sälja lektioner och mindre intresserade av att man som elev skulle lyckas. Parkeringslektionerna var superbra, men resten av lektionerna präglades av en seg och säljande anda som inte var uppmuntrande eller utvecklande för mig eller min körning. Jag körde med Stella & Bengt. Min vän körde med Dan. Vi upplevde båda samma bemötande hos alla tre. Kan däremot genuint rekommendera My driving sofielundsplan Joakim. Upplevelsen var i stort sätt det motsatta. Professionella, engagerade, effektiva, peppande, lugna, kunniga, hjälpsamma - 10/10. Tack vare My driving Joakim fick jag körkortet på några få effektiva och roliga lektioner. Det enda jag kan rekommendera hos SKA är tyvärr parkeringslektionerna, men varför välja SKA när man kan välja my driving sofielundsplan.
Tog körlektioner och risk1 där. Alla som jag mötte där var trevliga och kunniga. Måste tacka Bengt som har varit med sen dag ett. Skulle dra dit om jag skulle ta körkort igen. Tack för allt, Kevin James
Comment on this business

Directions to Söderorts KörkortsAkademi AB with public transportation


Kärrtorp 50 meters
163
180
194
Kärrtorp 100 meters
17
Kärrtorp T-bana 100 meters
Arkövägen 130 meters
Lågskärsvägen 140 meters

to add Söderorts KörkortsAkademi AB map to your website;