facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Söders Tyger

Address: Hornsgatan 53 , Stockholm 118 49, AB, SE
Phone: +46 8 669 90 00
City: Stockholm
Zip Code: 118 49


Opening Hours

Monday: 10:00-18:00
Tuesday: 10:00-18:00
Wednesday: 10:00-18:00
Thursday: 10:00-18:00
Friday: 10:00-18:00
Saturday: 10:00-15:00


related searches: tygverket, tygaffär stockholm, ohlssons tyger, fabric store stockholm
Similar places near
Karmosin Karmosin 2 km
Hemtex Hemtex 2 km Fin butik och tillmötesgående personal, hjälpsamma och vänliga!
Nessims Nessims 2 km Jättebra service och kunnig personal. Synd att de stänger snart :
Reviews
Lämnade in min Husqvarna symaskin på service. Otroligt proffsigt och härligt att de blåste liv i min symaskin som en gång var välfungerande men behövde lite kärlek. Prisvärt och lyckat blev resultatet! Min maskin är från tidigt 90-tal men det var inget hinder. Tack för utmärkt service och trevligt bemötande.
Väldigt trevlig och kunnig personal! Bra bemötande och fick hjälp att hitta en bra symaskin som passar mig! Det finns alla möjliga tillbehör till bra priser.
Vårens fina nyheter finns strax hos Söders Tyger
Finns massor tyger, sytråd, symaskiner och andra tillbehör. Finns tom dmc broderi tråd i alla färger, om man gillar att brodera
Som total Novis i Sykunskap kan man inte önska sig ett bättre mottagande, blev en god introduktion, ser fram mot nästa besök
Mycket bra butik stort sortiment av allt som behövs av syintresserade. Trevlig och kunnig personal, har under alla år jag använt sybehör ca 35-40 och så länge som butiken funnits vet ej säkert.
Väldigt litet ställe men fullt med överraskningar! Som att kliva in i en skattkista! Bra urval med unika tyger i helt rimliga priser. Personalen var riktig trevliga o sakkunniga.
Liten butik men med stort utbud. Du hittar symaskiner, tyger, knappar, provdockor, blixtlås, band och strykjärn samt i princip allt annat du kan behöva. Bra, trevlig personal som kan sitt sortiment och de hjälper dig gärna.
Trots att butiken är rätt liten har den fantastiskt utbud och riktigt bra priser. Längre bort vid Mariatorget ligger ju Tygverket som är större och aningen dyrare - jag skulle börja på Söders Tyg!
Liten speciell affär med bra service och kunnig personal med leende på läpparna och glimten i ögat.
Comment on this business

to add Söders Tyger map to your website;