facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Söderslätts Taxi AB

Söderslätts Taxi AB

About

Vi är ett nyetablerat taxibolag som har fokus på invånarna inom Näset, Höllviken och Vellinge.

Address: Kungstorpsvägen 8A, 236 21 Höllviken
Phone: +46 40 790 90
City: Höllviken
Zip Code: 236 21



related searches: Söderslätts taxi ab price
Similar places near
Vellinge Taxi Vellinge Taxi 570 meter Perfekt kom snabbt och körde hem oss för vi va fulla och trötta
Vellinge Taxi Vellinge Taxi 738 meter
Reviews
Bokade Taxi till Falsterbo för Begravning vi skulle deltaga på. Fem minuter efter avtalar tid ringer jag taxibolaget och fråga var taxin är. Får svaret att föraren kör på väg 100 och är framme om två till tre minuter. Efter 10 minuter dyker chauffören upp. Med tanke på förseningen totalt 15 min så bör han befunnit sig i Höllviken exakt vid den tiden då han skulle hämta oss Det vill säga taxibolaget ljög för oss, då de kan se var bilen befinner sig i deras Datasystem. Det visar sig nu att chauffören vet inte var kyrkan i Falsterbo ligger, trots att han har en GPS på instrumentbrädan. Han ber mig Visa vägen. Under hela färden sitter han och skriver eller surfar på sin personliga mobiltelefon Vilket känns väldigt obehagligt som passagerare att beskåda. Jag vill även tillägga att säga at telefonisten var inte otrevlig på något vis, men denna bör överväga en annan Yrkeskarriär då hon inte är lämplig för uppdraget och är "kall" i sin konversation.
Extremt OTREVLIGT kvinna som satt i växel kl 08,20 12/12/22. Det finns inga ord för såna människor. Jag rekommenderar varmt att du ska byta din karriär om du inte gilla ditt jobb!!!!
Har bokat många gånger men de håller aldrig tiden någonsin, så har du brått eller ifall det är viktig tid att passa ta någon annan. Sist kom de 20 min efter utsatt trots jag sa i växeln att det var viktigt att vi höll tiden. Det var sista gången.
Fruktansvärt dåliga. Passar inte tider. Frågar kunden om vägen. Kör fel. Hittar inte. Kör inte efter GPS utan kör egna vägar som tar längre tid.Otrevliga chafförer. Kommer inte den tiden man har gjort en stående bokning. Bokar av hela dagens bokade tid fastän bara bokat av en tid, som på morgonen. Chauffören har privata samtal när kunden sitter i bilen.Chauffören håller på med sin mobil när dom kör.
Rena rama scambolaget, tar dina kalsonger också om du inte håller i dem hårt
Kom försent 20min utan att höra av sig på bokad tid. Finns lite mer att önska än så. Bättring tack.
Åkte från Ljunghusen till Kastrup 11/11 kl.03:15. Chauffören var på plats enl. ök och var så trevlig och hjälpsam. Tack för en väldigt trevlig resa :-
Ogillar starkt alla yrkesförare som inte kan respektera hastigheter eller anpassa sin körning efter rådande förhållanden. Vellinge Taxi är ett sådant skojarföretag som tyvärr har avtal med Vellinge Kommun. När man kör i höga hastigheter på morgonen inne i villabebyggelse med fullt av barn som är på väg till skolan så borde man straffas. Skanör 9/5 kl 08.20, en större taxibuss.
Utmärkt service! Bokade taxi online till CPH. Enkelt och smidigt med förskottsbetalning. Magnus anlände i tid, var mycket hjälpsam och tog oss säkert till flygplatsen. Vi är mer än nöjda!
Ägaren ekobrottsling, anslutna transportörer måste acceptera allt denne psykopat kommer på. Överpriser på kvällar/helger. Bara 40% av OB betalas till chauffören 60% av OB går rakt till bilens ägare. Chaufförer måste köra över tillåtna hastighetsbegränsningar för att hinna med dålig planering av växeln. Växeln i sin tur ljuger till folk som ringer och undrar var deras bil är. Vissa chaufförer får inte lön i tid, vissa av bilar har inte alkolås fast kommunen kräver det i sina avtal med taxin. Skolturer/Färdtjänst/Arbetsresor som inte sköts enligt avtalet mm mm. Kort sammanfattning: Kaos på hög nivå där fasaden glänser men korthuset kommer att rasa när som helst!
Comment on this business

to add Söderslätts Taxi AB map to your website;