facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Södertörns Högskola

Address: Alfred Nobels allé 7 , Huddinge 141 52, AB, SE
Phone: +46 8 608 40 00
City: Huddinge
Zip Code: 141 52



related searches: södertörns högskola bibliotek, södertörns högskola öppettider, södertörns högskola flashback, södertörns högskola karta, södertörns högskola omdöme, södertörns högskola kontakt, södertörn högskola rykte, södertörns högskola antagningspoäng
Similar places near
Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge 377 meter Tycker att något borde göras åt akutavdelningen vid receptionen. Sambon blev rekomme...
Reviews
Riktigt dålig institution för en student. En lärare som verbalt misshandlade sina elever öppet inför klassen är min erfarenhet. Vid kontakt med infocenter för intyg blev man ignorerad och inte hjälpt. Bedrövligt.
Trevliga lärare men dåligt anpassade lokaler samt extremt dåligt lärar till elev samspel. Lärarutbildningen har enbart obligatoriska Föreläsningar och har en tendens att göra schema ändringar med extremt kort varsel. IT systemet känns utdaterad trots att de är nyinförskaffat. Förvänta dig otydliga instruktioner på hemtentor som betygssätts. Välj en annan skola i fallet att du vill bli lärare för här blir du bara deprimerad.
Lunch på Arom kostar 85kr. En rejäl prisökning från 2021 58kr. Maten är god.
Ingen respekt till studenter.Jag rekommenderar ingen att spendera sin tid där. Dåliga lärare också... De bryr sig bara för sina pengar.
Fan behöver be mina kompisar i lärarutbildningen att rösta upp medelsnittsbetyget lite på google. Skolan har fräscha lokaler, kompetenta föreläsare/seminareledare, roliga kursplaner och kurslitteratur, kompakt campus, lätt-tillgång till kollektivtrafik, stort och modernt bibliotek med gratis lånedatorer laptops & stationära, bra matställen i närheten, en second-hand bokhandel som det går att jobba extra på, en pub med sinnessjukt bra priser, en aktiv studentkår, roliga sittningar och spännande insparksfester, dessutom finns det många söta tjejer också varav en blev min partner.
Gick turismvetenskap. Hade gallringskurser i början. Ohjälpsamma lärare. Tre fjärdedelar av terminen gick åt att lära sig om ett enda resmål så business och marketing aspekten av turism och en kurs i turismhistoria. Inte jätgegivande. ST går ut på att konstant göra gruppuppgifter: var beredd på många idioter som gärna glider med utan att lägga i nåt arbete . Mobbningspolicyn är så hård att man kan utnyttja den som om man själv blir mobbad. Grupparbeten och överdrivet strikt mobbningspolicy är som en grogrund för drama.
Jag bestämde mig att ge denna skola en ärlig chans till stor del för att den geografiskt ligger nära där jag bor. Jag studerade turismprogrammet i ett år och under det året var det 8 av 10 gånger grupp arbeten! Det kändes dock som att det var det HELA TIDEN och i dessa grupper fanns det ALLTID drama och problem som tog fokus ifrån studierna till de sociala relationerna. Det fanns ALLTID grupp medlemmar som inte gjorde något alls nästan. Det var alltid några som tog hela gruppens ansvar och såg till att saker blev gjorda. Jag har tidigare drabbats av utmattningssyndrom och tänkte att det skulle vara bättre för mig att studera men icke! Det gick inte att stressa ner eller arbeta i sin egen takt då grupparbetens krav alltid var att du ska vara tillgänglig hela tiden och alltid ställa upp för att vissa andra inte gjorde deras del! Det här året på turismprogrammet har kört mig raka vägen ner i mitt utmattningssyndrom åter igen! Pratade med lärare om varför man inte kan ha individuella uppgifter som öppet sa att skolan inte har tillräckligt med resurser för det och att det inte handlar om att det är ett bra sätt att lära sig ! Skolan gör medvetet dåliga val för eleverna pga pengabrist. Det vill tilläggas att vi under detta år också bara fokuserade på i princip en enda sak inom turism - skärgårdsturism! Så är man inte intresserad av öar i Sverige är detta inget för dig.
Bra högskola vill jag minnas. Fräscha lokaler och bra käk i restaurangen i Moas båge. Pluggade etnologi och sociologi och gillade kopplingarna som gjordes mot segregerade områden i närheten. Hade gärna fortsatt plugga, men halkade in på jobb istället.
Vissa uppgifter och examinationer är designade för att försvåra tolkningar och sätta dit elever med spekulativ formulering av frågeställningar som gör svaret tolknignsbart utefter egna åsikter men man kan få fel pga lektorer anser annorlunda
Har aldrig varit inne utan jag går bara förbi och det ser helt okej ut.
Comment on this business

to add Södertörns Högskola map to your website;