facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Södertörns tingsrätt

Södertörns tingsrätt

About

Välkommen till Södertörns tingsrätts officiella Facebooksida.

Story

Södertörns tingsrätt är en allmän domstol med upptagningsområde (domsaga) i Botkyrka, Huddinge, Haninge, Nynäshamn och de södra delarna av Stockholm.

Syftet med Södertörns tingsrätts Facebooksida är att informera om vår verksamhet, vara tillgängliga för allmänheten och erbjuda en hög servicenivå.

Här kan du ställa allmänna frågor och få information och nyheter.

Du kan oftast hitta mer detaljerad information om du besöker vår webbplats: www.sodertornstingsratt.domstol.se

Vi kommer att svara på allmänna frågor men vi kan inte hantera enskilda ärenden här på Facebook. Vi kommer kunna besvara frågor som ställs på svenska eller engelska. Har du frågor om ditt ärende är du välkommen att kontakta oss på 08-561 660 00 eller via mail till [email protected].

Det som skrivs på denna Facebooksida blir allmän handling så lämna aldrig ut privat information här. Kontakta i stället oss så får du personlig hjälp.

Vi ansvarar för att hålla denna sida under uppsikt och vi kommer ta bort inlägg som innehåller känsliga personuppgifter samt inlägg som är stötande, uppviglande eller kränker enskildas personliga integritet. Detta innebär att vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg där påhopp på person eller organisation förekommer. Vi förbehåller oss också rätten att ta bort inlägg som saknar relevans eller skrivs i ett uppenbart marknadsföringssyfte. Om det upprepas kommer användaren att blockeras från sidan. Vi uppmanar dessutom alla användare på denna sida att anmäla kommentarer till oss som kan tänkas strida mot personuppgiftslagen eller riktlinjerna ovan. På Södertörns tingsrätts sida gäller dessutom samma regler som Facebook upprättat med dig i användaravtalet.

Den som bryter mot reglerna kan komma att få sitt inlägg borttaget, blockeras från sidan och rapporteras till Facebook. Överträdelser som strider mot lag kan komma att polisanmälas.

Södertörns tingsrätt förbehåller sig rätten att själv avgöra vilket material som ska förekomma på sidan.

Address: Björnkullavägen 5A, 141 51 Huddinge
Phone: +46856166000
City: Huddinge
Zip Code: 141 51


Opening Hours

Monday: 08:00 - 16:30
Tuesday: 08:00 - 16:30
Wednesday: 08:00 - 16:30
Thursday: 08:00 - 16:30
Friday: 08:00 - 16:30


related searches: Attunda tingsrätt, Tingsrätten, Örebro tingsrätt, Ångermanlands tingsrätt, Åklagarmyndigheten, Nacka tingsrätt, Solna tingsrätt, Värmlands tingsrätt domar
Reviews
Bra rättegång och dom.
Får alltid bra hjälp under deras öppettider på telefon samt walk-in. Tag med lägg.
Mmm Mc Donald's, inte anstalten,
Översatt av Google Total vänster ondska !!! Original Lewackie zło totalne !!!
Comment on this business

to add Södertörns tingsrätt map to your website;