facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Södertulls Hälsocentral

Address: Kaserng. 48, 80253 Gävle
Phone: 026-15 55 31
City: Gävle
Zip Code: 80253



related searches: Vårdcentral Södertull, BVC Södertull Gävle, Gävleborg fas 4, Kaserngatan 48 Gävle
Similar places near
Capio Hc Capio Hc 21 meter Jag ska besöka Odlander nästa vecka och jag är mycket nöjd med mina besök hos honom. ...
Gävle Rehab Gävle Rehab 759 meter Vårdgivaren sjuk 2 gånger inom en månad. Återbud skickat alldeles för sent vilket inn...
Hälsocentralen City Hälsocentralen City 1 km I mars nekades jag som o-listad patient läkartid trots akut behov. En rejäl tabbe. Ja...
Hälsocentral Brynäs Hälsocentral Brynäs 1 km Väldigt blandat vad man får för hjälp. Haft 3 bra undersökningar på fysiska besök men...
Andersbergs Hälsocentral Andersbergs Hälsocentral 2 km Jag går till läkare för att utreda min ansträngningsastma som jag fått. Över enmånad ...
Capio Capio 4 km Dåligt bemötande och arrogant alternativt otrevlig personal.
Reviews
Automatiskt svar där dom säger försök senare. När man försökt flera dagar och går dit så säger dom att dom ska ringa upp 15:30, dom ringer då upp 16:20 istället. När man frågar varför det inte går att nå dom så får man höra att andra kan nå dom och att man kanske valt fel anknytning mm. Sedan noll hjälp.
Jättenöjd! Snabb respons på telefon och väääldigt kort väntetid i väntrum ca 2 minuter. En underbar gullig och vänlig sköterska hjälpte mig! Rekommenderas verkligen.
Helt omöjligt att få tag på någon både när man ringer och på 177. Har försökt i flera dagar , knappat in olika val men det går inte att komma fram för ” det är många som ringer ”.
Svårt att få läkartid snabbt, kan få vänta 2-4v. De flesta läkare där är utländska och lyssnar inte på patienten alls. Har fått byta många läkare där då de knappt vill ta blodprov som jag behöver för sköldkörteln mm. Istället för snabb vård så har det tagit 2år. Gav upp och betalar nu Medicheck på internet Istället då de har endokrinolog som fattar något om sköldkörteln, det gör inte hc läkare, de säger normala värden på dåliga värden...
Värsta bemötande jag har varit med om i hela mitt liv, fruktansvärt illa behandlad vid undersökningen samt hånfull läkare som ger fel diagnos! Kommer aldrig sätta min fot där igen.
Svarar aldrig i telefon och verkar inte alls ta en seriöst förens man går dit personligen och måste slå näven i bordet. Seriöst! Vad håller ni på med?
Hade tid att bli uppringd 10:46 men dom ringde inte upp förrän 11.30. Däremot var tjejen jag pratade med så otroligt trevlig och hjälpsam så det blir ändå ett bra betyg! Det hade blivit full pott om dom ringt på utsatt tid, men hon räddade upp det riktigt snyggt! Guldstjärna till Sphresa för det bemötandet!
Otrevliga svar verkar helt ointresserade lägg ner stället! Låt andra sköta vård!
Har haft 9 månader och ca 50 händelser regad där efter en påkörning bakifrån på min bil av en vårdslös bilförare som troligen var påvetkad. Fick efter flera besök äntligen en Bra läkare som hjälpte mig bra och gjorde alla steg som egentligen borde gjorts på första besöken. Hade en väldigt bra Fysioterapeut som hjälpte mig också med viss rehabilitering från en allvarlig whiplashskada med kvarstående följdproblem. Problemen med Trafikförsäkringens ersättningar pågår fortfarande med länsförsäkringar för personskadan samt bilen är fortfarande en följetong på verkstad med följdproblem i framvagn mm. Så råkar ni ut för en krock åk till akuten och bli undesökt vänta inte till dagen efter och gå till HC.
När jag fick hemma min blodprov resultat på papperen står urinprov istället för blodprov. Hur ska man lita på en sådan resultatet? Jag är inte nöjd med allmänläkaren!
Comment on this business

Directions to Södertulls Hälsocentral with public transportation


Gävle Södertull 50 meters
14
2
49
Kaserngatan (Gävle) 100 meters
501
510
Gävle Kaserngatan 100 meters
Polhemsskolan (Gävle) 120 meters
501
510
Polhemsskolan (Gävle) 130 meters
12
14
195
2
3
49
95
99

to add Södertulls Hälsocentral map to your website;