facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Södra Hallands Kraft

Södra Hallands Kraft

About

Södra Hallands Kraft är ditt lokala energiföretag. Genom oss har du som kund och medlem tillförlitliga och prisvärda produkter.

Story

Med lokal förankring driver vi elnätet i södra Halland och erbjuder energitjänster för hem och företag. Vi är ett kundägt företag och överskott används för att utveckla och förbättra verksamheten. Vårt moderna kund- och energicenter i Vallberga fungerar som nav för hela vår verksamhet.

1 oktober blir du delägare även i elhandel, då blir elavtal en egen affärsgren i vår verksamhet. Det samarbete vi har haft med Bixia om försäljning i vårt närområde har upphört. Istället erbjuder vi från 1 oktober elavtal i eget varumärke. Det innebär att vi kan erbjuda en helhet med flera fördelar för framtiden, inte minst att du kan få avgift för både elnät och elanvändning på en och samma faktura.

Address: Timmervägen 1, 312 50 Vallberga
Phone: 0430-480 00
City: Vallberga
Zip Code: 312 50



related searches:
Reviews
Höjer elnätsavgift med 62 % och kallar det justering, värsta bolag någonsin
Fruktansvärt dåligt företag! Otrevlig personal och servicen är under all kritik! Kommer aldrig befatta mig med detta bolag!
Absolut sämsta kundservice jag varit med om. Nästan faktiskt imponerade hur dåligt det är. Totalt ointresserade av att hjälpa till när dem själva gjort fel.
De har en billig el.
Trevlig Person
Översatt av Google En filial till Electric Supply Company Det är bra att det finns en filial till företaget nära dig, du kan ha en del problem som du inte kan lösa genom telefonkontakt Sedan kan du gå till dem och prata med dem ansikte mot ansikte Original فرع لشركة التغذية الكهربائية جيد ان هناك فرع للشركة بالقرب منك قد يكون لديك بعض المشاكل التي لا تستطيع حلها من خلال الاتصال الهاتفي حينئذ تستطيع الذهاب اليهم والتكلم معهم وجها لوجهه
Comment on this business

to add Södra Hallands Kraft map to your website;