facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Södra skogsägarna Höör

Södra skogsägarna Höör

About

Södra är Sveriges största skogsägarförening med drygt 50000 medlemmar. Här kommunicerar vi om skogliga frågor inom Höörs verksamhetsområde.

Story

Sidan riktar sig till dig som är intresserad av skogliga frågor, medlemsdialog och lokal information inom Höörs verksamhetsområde.

Vi strävar efter en öppen dialog och att behandla varandra med respekt, både språkligt och innehållsmässigt.

Vi förbehåller oss rätten att ta bort eventuella inlägg som vi bedömer är stötande eller kränkande, marknadsför andras verksamheter, inte är relevanta för sidans ämne, bryter mot svensk lag eller Facebooks användarvillkor: https://www.facebook.com/legal/terms.

Vi förbehåller oss också rätten att blockera användare som vid upprepade tillfällen inte håller sig till våra förhållningsregler.

Spam är inte tillåtet. Vid publicering av bilder tänk på att de ska vara dina och inte andras och publicera inte annat upphovsrättsskyddat material. Tänk också på att ha tillåtelse från de personer som kan identifieras på bilderna.

Tillgänglighet och övriga frågor
Vi svarar på frågor så snabbt vi har möjlighet men främst under kontorstid.

Du kan också kontakta Södras växel för att bli kopplad till rätt person, tfn 0470-890 00.



"Södra är en skogsindustrikoncern som ägs av skogsägare. Vi är också en ekonomisk förening, där alla medlemmar bidrar till verksamheten, påverkar vår inriktning och delar på vinsten. All verksamhet utgår från skogsgårdens långsiktiga lönsamhet. Det är syftet med Södra."
Address: Friluftsvägen 2, Höör
Phone: 047089000
City: Höör


Similar places near
Attendo Gamla Torg Attendo Gamla Torg 769 meter Attendo Gamla Torg är beläget i Höör, mitt i Skåne, med närhet till kommunikationer o...
Höörs kommun Höörs kommun 832 meter Välkommen till Höörs kommuns officiella Facebook-sida! Höör ligger mitt i Skåne, nära...
SPF Seniorerna Skåne SPF Seniorerna Skåne 898 meter SPF - politiskt och religiöst obunden organisation för seniorer i Sverige. SPF arbeta...
Säsongens Bästa Säsongens Bästa 2 km Säsongens bästa är en plats för dig som vill leva hälsosammare och mer hållbart. Vi g...
Reviews
Där är alltid trevligt att besöka,trevligt bemötande av personal
Comment on this business

to add Södra skogsägarna Höör map to your website;