facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Södviks Bageri & Servicehandel

"Bageri,konditori,cafe’,pizzeria,catering,trädgårdsservering,bröllopstårtor,kaffe,glass"
Address: Gamla V. 32 , Löttorp 380 74, K, SE
Phone: +46 485 260 02
City: Löttorp
Zip Code: 380 74



related searches: Södviks bageri & servicehandel reviews, Södviks Gästgivaregård
Reviews
Vi åt en god köttbullemacka med jättegott bröd, bra pannkakor med både sylt och färska jordgubbar och en helt klart uppskattad kebabpizza. Vedugnsbakad pizza. Suveränt att man kan köpa gårdagens fikabröd till halva priset. Dessutom plus i kanten för att de har finaste gamla GB-glasskylten kvar på hörnet. Mysigt så det förslår.
Jättesortering av riktig gofika! Mysig trädgård att sitta i, både i sol och skugga.
Brukar sällan skriva recensioner men önskar vi hade läst Eddies recension lite längre ner och framförallt chefens svar innan vi beställde. Svaret säger en hel del om servicenivån och jag ser att liknande svar finns flera år bakåt i tiden =/ Vi beställde via telefon efter att ha sett menyn som de själva lagt upp på sin fb sida 1v innan bild finns. Efteråt reagerade jag på priset och ringde för att höra om något blivit fel. Fick då veta att det är 15kr tillägg på alla pizzor och att det "står en lapp vid kassan" hjälper ju inte de som beställer via telefon. Pizzorna var inget speciellt och absolut inte värda varken 160kr eller 120kr. Pizzasalladen som kostade extra hade noll smak som även någon tidigare påpekat så den slängdes. Fortsätter handla vid kvarnen istället.
Trevligt och mysigt ställe. Trevlig personal, goda bakelser och frallor. Jättefin uteplats på bakgården, toaletten var bättre än jag trodde, rent och hade allt man behövde. Dottern är glutenallergiker så hon fick ta en sallad istället för fralla, men hon var nöjd, finns annars glutenfria pizzor, men vi åt frukost där. Vi kommer tillbaka .
Mysig bageri och pizza! Väldigt god pizza! Vi köpte även med oss bakverk som är väldigt goda! Det här är en PÄRLA att besöka, Vi fick tipset från bekanta med tyckte namnet lät väldigt konstigt med så mycket grejjor! men det är topp! Vi åker förbi här nästa år med
Mysigt ställe, med mycket lokalproducerat. ”Hemgjorda” pajer som var goda, dock lite blöta botten efter micron. Trevlig trädgård att sitta i. Väldigt goda bröd.
Dåligt bemötande av personal. Anledningen är att vi ringde och förbeställde för att äta pizza på plats , vilket var ok på telefon. När vi ankommer får vi i en tillsägelse att vi inte kan göra på detta vis. Istället för att personal tillrättavisar kunder bör de tillrättavisa personalen som tagit emot vår beställning och inte oss framför andra kunder. Kändes inte välkomnade! Något överpris på pizza, pizzorna var inte ens klara när vi kom efter bestämd tid. Överlag kändes personal inte särskilt serviceinriktad , absolut kan man emellanåt vara lite trött men service är service och då får man anstränga sig på jobbet. Nu får det tänkas över om vi ens vill äta här mer… Ja , ni ser ju svaret här nedanför. Inte någon ursäkt efter att personal själva har gjort fel mot kund. Uppenbart att ni vill förlora kunder , istället för att ta åt er. Pinsamt! Skäms på er. Att jag med familj, vänner , bekanta ska komma tillbaka finns inte på kartan. Ni har visat vilken servicenivå ni ligger på. På tal om ”Glida in före alla andra” , något ni själva har godkänt , för det andra var det inte en enda kund förens vi satt oss. Snacka om att bita sig själv i svansen. Behåll era torra pizzor, smakar som knäckebröd , lite ingredienser på pizzan..Kommer aldrig tillbaka! Orimliga priser dessutom , höjda priser detta året också utan att förmedlat detta på nätet eller i telefon vid beställning. Att ta betalt för pizza sallad visar också snålhet. Där tappar ni en stor kundkrets.
Pizza pub kafé bageri i ett.. Med en mysig restaurang del med inredning av skeppar stuga. Super goda pizzor fins inget minus med deta ställe. Och rekommenderar deta ställe skarpt Mvh familjen åberg
Otroligt goda bakverk, smörgåsar och mat i kombination med den otroligt trevliga personalen. Kan det bli bättre?
Mysigt bageri och café. Trevlig personal. Fantastiskt goda pizzor och surdegsbröd. Passera inte utan att stanna.
Comment on this business

Directions to Södviks Bageri & Servicehandel with public transportation


Östra Södviksgatan 50 meters
533
Södvik Bygata/Smedg vsk 160 meters
Södvik väg 136 230 meters
101

Reviews, get directions and contact details Södviks Bageri & Servicehandel.

Löttorp bakeries

opening hours, reviews, map, satellite view. Södviks Bageri & Servicehandel address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Södviks Bageri & Servicehandel. On this website you can share your comments and experiences about Södviks Bageri & Servicehandel with other people.

to add Södviks Bageri & Servicehandel map to your website;



Similar places near
Wikegårdens Semesterby Wikegårdens Semesterby 6 km Fantastiskt. Särskilt om du reser med hund. Nya fräscha duschar och rimliga priser. H...
Kaffestugan i Böda Kaffestugan i Böda 24 km Vi hade frukost och valde det stora frukostpaketet. I efterhand känns det konstigt at...