facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sofia Fagerberg - bli den bästa versionen av dig själv

Sofia Fagerberg - bli den bästa versionen av dig själv

About

Min önskan är att inspirera dig att bli den bästa versionen av dig själv och skapa mer av det du vill! Det gör jag genom att erbjuda hudvårdsprodukter, ansiktsbehandlingar och coaching.

Story

Hur vore det att vara den absolut bästa versionen av dig själv? Jag skriver i förhoppning att inspirera. Ta del av det om det hjälper dig.

Mer om mig:
Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra när jag blir stor. Men jag vet att livet är här och nu och jag vill fylla det med sådant som betyder något.

"Jag vill aldrig ångra sådant jag inte gjorde"
Det har länge varit mitt motto. Står jag inför vägskäl ställer jag alltid mig frågan om jag skulle ångrat mig i framtiden.

"Älska det liv du lever och lev det liv du älskar"

2016 var ett känslomässigt omtumlande år. De absolut lyckligaste stunderna kantates av de mest sorgsna. Jag blev både fru och mamma! Och samtligt förlorade och begravde jag en av mina bröder. Det, och mycket annat, har minst sagt format mig och hur jag ser på livet och den jag är.

I mitt yrkesliv har jag valt flera roller där den röda tråden handlar om att lyfta, utveckla och hjälpa människor.

- som hälsoentreprenör
- som inspiratör och utbildare inom ledarskap och kommunikation
- som förebild för ungt entreprenörskap

Välkommen att följa min resa!

Address: Kinnegatan 21, 53133 Lidköping
Phone: 46705573086
City: Lidköping
Zip Code: 53133


Similar places near
Kropps- & Själsterapi Kropps- & Själsterapi 0 meter Kropps- & Själsterapi har både en liten butik och två behandlingslokaler.
Sunnytimes Lidköping Sunnytimes Lidköping 756 meter Vi är ett lokalt drop in solarium i Lidköping med topp morderna solarium i en fräch m...
Salong Rosett Salong Rosett 758 meter Härligt att komma hem till Sverige igen och bli ompysslad på en fantastisk salong med...
Salong Hairstyle Salong Hairstyle 1 km Trevligt bemötande.känner sig välkommen. Duktiga frisörer Rätt pris.
Frisör Ulrika Vadh Frisör Ulrika Vadh 4 km Utbildad frisör samt undersköterska/skötare. Ambulerande frisör som erbjuder klippnin...
Comment on this business

to add Sofia Fagerberg - bli den bästa versionen av dig själv map to your website;