facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sofiero Slott

Sofiero Slott
"Med sin unika historia och fantastiska läge vid Öresund är Sofiero ett oöverträffat besöksmål. Varmt välkommen att njuta av dess slott, vackra slottsträdgård och sköna park. I samma anda som på Gustaf VI Adolf och Kronprinsessan Margaretas tid, förvaltas och förnyas den unika parken än idag. Sofiero är ljuvliga rhododendron, formstarka utställningar, välbesökta evenemang och trädgårdsglädje för hela familjen. Här ges plats för picknick, lek och sköna promenader. Förnyelse och skaparlust är en del av det kungliga arv. Därför finns det alltid något nytt att upptäcka på Sofiero."
Address: Sofierovägen 131 , Helsingborg 251 89, M, SE
Phone: +46 42 10 25 00
City: Helsingborg
Zip Code: 251 89



related searches: Sofiero Höstljus, Sofiero Beer, Sofiero slott öppettider, Sofiero öl, Sofiero slottsrestaurang, Sofiero konsert 2022, Sofiero Systembolaget, Laleh Sofiero
Similar places near
Kärnan Kärnan 4 km Vackert att torn men inte handikappvänligt. Utsikten från entrén kan man komma till g...
Reviews
Det är mkt bra skött vid besöket i juli. Fint skurna häckar i alla dess former. Många blommor med stor variation. Flera olika ställen att besöka. Minst två matställen, slottet och orangeriet och dessutom fina fikabordet om man har med egen fika. Ravinen med många olika rondedendron är helt underbar. Det stora fria gräsytorna gör det lätt att ha med barn i alla åldrar sim kan leka. Vore det inte nog så finns en lekplats med tillhörande äventyrsbana som lätt sträcker sig 5m upp från marken förankrad i bokarna. Många trappsteg blir det ner till havet där grinden är låst men ändå en utsikt till Danmark.
En fulländad plats. Den vackraste trädgården jag varit i. Det går en dalgång genom den och det finns en rhodondendrondjungel?! Slottet var av ytterst behändig storleken Botaniska trädgården helt unik, romantisk, perfekt. Som kronan på verket väldigt roligt för barnen. Vacker och rolig lekplats. Magisk sagoskog.
Mycket trevlig naturskön park, perfekt för picknick. Finns även en handelsträdgård där det går bra att köpa växter. Möjlighet till mat och dryck vid Orangeriet eller en glass i glasskiosken. Fantastiska vyer ut mot havet på baksidan av slottet där det också finns ett café.
Underbar trädgård och lekplats till barnen. Restaurang och café finns också. Själva slottet inte så imponerande, men fint ändå att ha ett inblick i gamla kungligheternas liv. Måste ha minst tre timmar för besöket, som är värt de 120 kr.
Sofiero slott . En idyll lite utanför Helsingborg . Här brukar det ibland vara olika evenemang . Bilutställning / motorcyklar etc . Gå runt i den underbara parken och bara vara ! Tar du ”den stora rundan ” är det en promenad på ungefär 2 km.
Härlig miljö att hänga en dag med familjen. Finns möjlighet att äta och fika eller bara köra en picnic.Tidpunkt för besökVardagVäntetidIngen väntetidBokning rekommenderasNej
Fint med alla färggranna blommor. Stora rhododendro skogen, barnens sofiero. Tog en lunch blev sallad,kunde varit lite mer. Ganska så liten portionTidpunkt för besökVardagVäntetidIngen väntetidBokning rekommenderasNej
Mycket trevligt. Absolut värt ett besök. Dessutom finns tre restauranger som serverar mycket god mat.
Väldigt fint och mysigt även nu på våren. Verkligen värt ett besök om man har vägarna förbi
En mycket vacker och vidsträckt slottsträdgård, med mängder med stigar, raviner, planteringar och blommor, blommor, blommor. Vi var främst inställda på att besöka rhododendrondalarna, som var helt fantastiska och vars blomsterprakt ger en bildminnen i månader efteråt. Ett besök rekommenderas varmt!
Comment on this business

to add Sofiero Slott map to your website;