facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Solängens camping

Solängens camping
Address: trastv 2, 284 91 Perstorp
Phone: 0737046758
City: Perstorp
Zip Code: 284 91


Similar places near
Ljungbyheds Måleri Ljungbyheds Måleri 946 meter Med 20 års erfarenhet i ryggen och en genuin glädje för målaryrket startades Ljungbyh...
Reviews
En vackert belägen camping där du får mycket för pengarna! Här är väldigt rent och ordningsamt men enkelt. Men rent är det viktigaste och det är det! Ställplatserna är nya och raka! Ligger vid en liten sjö med promenadslingan runt och in i vacker bokskog 7km. Lämplig för gång o cykel. Cirka 2 min med bil till centrum. Campingen ligger tillsammans med utebad med hopptorn , vattenrutchkanor o minigolf . Personalen är väldigt trevlig och tillmötesgående! El, tvätt, vatten och tömning är möjlig! Kommer återvänd!
Kanonfin plats och bra service till bra pris 180kr/dygn. Fungerande men väldigt nedgången servicebyggnad. Fina motionsspår och badhus i direkt anslutning till campingen. Rekommenderas om man inte är superkänslig med servicehuset.
Enkel och mycket prisvärd camping, dusch kostar extra. Nära skog, promenad- löparspår, bad och centrum. Utmärkt för hundägare som vill gå långa och varierade promenader.
Jag bor i Perstorp, så jag har inte campat där, men det är väldigt fint å naturskönt. Utebadet bara en liten stig ifrån.
Fin mysig mindre camping. Toaletter fanns i enskilda hus, som bilderna visar här på Google. Det var 2 toaletter på damernas och 2 toaletter på herrarnas, fräscha toaletter. Det finns latrin tömning i anslutning vid toalett husen. Tvättmaskin och torktumlare går att hyra på campingen, vilket vi tyckte var kanon, funkade bra med maskinerna. Det fanns kokplatta inbyggt i bänken i anslutning till det rummet med tvätt och torkmaskinen som man kan låna. Här finns även möjlighet för att diska. Vi tackar så mycket för hjälpsamma camping grannarna som tog sig tiden att hjälpa oss upp med vårat förtält första dagen, tackade er på plats men ville slänga in här också. Var lätt att nå föreståndaren vid frågor och vart trevligt bemötande man fick också. Det finns en fin sjö i direkt anslutning till campingen, nu hann vi inte riktigt gå runt den denhär gången men hoppas att återkomma inom kort och även utforska grön området bättre. Ugglebadet är även i anslutning till campingen. Barnen tyckte att campingen Var rolig och de hade bra grön yta att busa på, såklart inom rimliga gränser för vad som är okej på en camping. Det är billig och bra camping tycker jag och familjen. Det tar inte lång tid till tex helsingborg härifrån om man vill ha stads puls en stund . Vi är nöjda med våran vistelse och rekommenderar denna campingen. Redigerar inlägget då jag ej hittar frågan
Ett sorgligt förfall och renligheten inte ok. Skitigt överallt. Trevlig campingvärd och bra bemötande. Det är för stort att kalla det en camping, snarare en ställplats.
Skulle kalla det uppställningsplats inte camping.Det är bra att övernatta om man vill gå in på Ugglebadet men servicehus är sletna och knappt tryck i duscharna.Det är bara servicehus och ställplats mer finns inte något man stannar på flera dagar.
Bra promenadvägar.Nära till bassängbad och affärer. Enkel lågpriscamping, tar betalt för dusch. Bra campingtomter.
Vill inte kalla det en campingplats! Jätte fint område att gå på med skogen inpå knuten. Men skulle aldrig campa där!
En väldigt mysig o liten camping, enkelt, dock fullt fungerande camping. Ligger fint vid skog o en damm. Trevlig o hjälpsam personal o väldigt trevliga o sköna grannar
Comment on this business

to add Solängens camping map to your website;