facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sol Yoga Studio - follow the sun

Sol Yoga Studio - follow the sun

About

Viryayoga betyder entusiasm, energi eller kraft. Vi yogar efter tio moduler med fokus på biomekanik, filosofi och glädje.

Story

Maria Eriksdotter Xorigue heter jag och driver Sol Yoga Studio - follow the sun. Jag är certifierad Virya yogalärare vid Nordiska Yoga Institutet och är RYT200 vid Yoga Alliance.

Jag har utbildat mig vid Kids Yoga Foundation och håller klasser för både barn och tonåringar.

Är utbildad YPT - Yoga Personlig Tränare - vid Nordiska Yogainstitutet

Jag har tränat yoga regelbundet sedan 2012 då jag på allvar kom i kontakt med yogan i Indien. Jag gick en utbildning i Hatha yoga och har sedan dess tränat många timmar. Jag fastnade till slut för Virya yogan som är en dynamisk yoga med stort fokus på biomekanik men som ändå inte utesluter den österländska filosofin och glädjen.

Min förhoppning är att kunna erbjuda en hälsosam och dynamisk yoga där du befinner Dig. Jag har ingen fysisk studio utan håller yogaklasser runt om på Gotland, både på företag, idrottsklubbar, utomhus eller där behov och önskan finns. Jag håller även klasser på Yogastudion Gotland.

Och jag har ett stort intresse för mänskliga rättigheter och fredsfrågor och jobbar med dessa frågor som ordförande för Gotlands FN förening.

Vill du veta mer om Virya eller yoga i allmänhet eller hur du kan beställa yogaklasser/kurser/YPT kontaktar du mig via telefon eller e-mail.

follow the sun and life will be beatuiful



Address: Pop Up Yoga, Visby
Phone: 0709851947
City: Visby



related searches: Yoga studio near me
Similar places near
Lila shala Lila shala 615 meter Harmonisk, kunnig och professionell vägledning till mental och fysisk balans. Hoppas ...
Hälsan på Gotland, Frida Johansson Hälsan på Gotland, Frida Johansson 745 meter || själslig STYRKA ~ fysisk RÖRLIGHET ~ mental SPÄNST || Jag är lic. tränare, yogalär...
fri studio fri studio 2 km Stämning och energi
Visbyoga & Massage Visbyoga & Massage 3 km För att människan ska må bra behöver kroppen och knoppen vara i balans. Genom min bak...
CHANDRA*KY Gotlands Kundaliniyogacenter CHANDRA*KY Gotlands Kundaliniyogacenter 3 km En angenäm atmosfär för yoga.
Yinyoga by Mariayogini Yinyoga by Mariayogini 4 km Yinyoga hjälper dig att släppa på spänningar, få en mjukare och smidigare kropp samt ...
Vibble Massage & Yogastudio Vibble Massage & Yogastudio 5 km Toppenmassage! En av de bästa jag fått. Rekommenderas varmt!
Comment on this business

to add Sol Yoga Studio - follow the sun map to your website;