facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Solberga Konfektyrfabrik

Solberga Konfektyrfabrik

About

Solberga Konfektyrfabrik - Sedan 1968.
Vi är ett företag som fokuserar på handgjorda, unika konfektyrer av högsta kvalitet.

Address: Speditionsvägen 25, 142 50 Skogås, Stockholms Län, Sweden
Phone: 086046064
City: Skogås
Zip Code: 142 50


Similar places near
Willys Willys 689 meter Trevlig ren butik, bra utbud och trevlig personal
Ica supermarket Skogås Ica supermarket Skogås 3 km Trevlig personal,alltid hjälpsamma.
Busog PINOY Busog PINOY 3 km Filipino Home made food with a very affordable price. By order only, no store or rest...
Matrix Skogås Matrix Skogås 3 km They have cheated on the scale in the checkout counter. I was surprised when the girl...
Vretens Livs Nära Dej Vretens Livs Nära Dej 3 km Mycket trevlig personal. Man känner sig välkommen alltid. Snälla, hjälpsamma och glad...
Reviews
Varning! Det har nu snart gått 3 veckor sedan jag beställt och betalat. Jag har inte fått leverans. De svarar inte på telefon, mejl eller sms tyvärr.
Varning Gjorde en beställning och betalade med Swish enligt instruktioner. Men har inte fått någon leverans. De svarar inte i telefon eller på mail. Provade på messenger och fick svar att de skulle fixa ordern med prioritet och återkomma snarast. De återkommer inte och svarar inte på messenger heller längre. Men pengarna och godis behåller de. Lurar folk
Säljer godis med palmolja i. Köp inte från dessa!!
Inget företag som någon ska arbeta hos. Många svartjobb och utnyttjar folk. Jobbade där för många år sedan och alltid problem med löner och arbetstider. Fick tom använda egen bil för att leverera varor till kunderna. Gick så långt att facket blev inblandade när vi inte fick ut lönen. Gangster företag med oseriösa ägare och avtal.
Härligt att kunna beställa hem marknadsgodis när corona ställer till det med fysiska besök. Bra priser. Allt jag beställde var färskt och bra.
Snabb leverans! Såååååå gott knäck, mums!
Varning! Betalar inte sina skulder i tid. Oerhört oseriösa, bollar bara ärenden mellan olika personer. Ställ inte ut fakturor till dem! Kräv förskottsbetalning!
Helt klart det bästa och mest välsmakande marknads godiset som finns. Och tro mig, för jag har verkligen jämfört olika tillverkare mot Solbergas.
VARNING BEDRÄGERI Beställde julgodis innan jul och betalade men fick aldrig mitt godis och dom vägrar att betala tillbaka mina pengar.
Comment on this business

to add Solberga Konfektyrfabrik map to your website;