facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Solberga station AB

Solberga station AB

Story

Varmt välkommen till Solberga station AB.

För dig som vill mer.

Vi bedriver verksamhet inom tre områden:

• Konsultverksamhet inom ledarskap och organisation.
Bistår chefer och ledare i att gå från vision, varumärke och strategi till verklighetsanpassad operativ verksamhet och dagliga beteenden. Utvecklar ledarskap och strukturer som odlar medarbetare och kultur och som stärker och utvecklar verksamheten. Utöver ledarskap är vi starka på områden som kommunikation, arbetsmiljö, kultur och värdegrund. Chefsstöd, chef- och ledarskapsutveckling, ledningsgruppsutveckling, ledarförsörjning och nya chefer samt organisationsutveckling.

• Konsultverksamhet inom järnvägsbranschen.
Ett brett urval tjänster. Vi ger den mindre verksamheten stöd i alla förekommande frågor och den större verksamheten stöd genom riktade insatser inom vår kompetens. Ledning, utbildning, trafikhandläggning, expertis i myndighetskontakter, stöd i förvaltningsfrågor betr. infrastruktur, logistik och planering fordon, utredningar och kvalitetsuppföljning. Problemlösning, punktinsats eller ta hand om hela projekt, vi bidrar med det du behöver.

• Utbildning inom truck, lyft och fallskydd. Samtliga utbildningar kan fås särskilt anpassade till spårtrafikmiljö, vilket vi har stor erfarenhet av.

Vår utgångspunkt är din verksamhet och din verklighet.

Den värdegrund företaget vilar på är professionalitet, engagemang, pålitlighet, passion, mod och mervärde. Samverkan, bevarande och nyskapande är alla viktiga delar i vårt arbete.

Utgångspunkt för verksamheten är just Solberga station. Det gamla stationshuset förvaltas som kulturarv och renovering pågår.

Solberga station AB är ett rekommenderat företag, ett företag med god affärsetik, ett företag att lita på. Läs mer om vad R-licensen som företaget tilldelats står för här: http://www.rlicens.se/om-rlicens/

(För inlägg, kommentarer etc. som görs av andra på den här Facebook-sidan gäller att om dessa är av fientlig, rasistisk eller diskriminerande karaktär så kommer de att tas bort.)

Address: Nässjövägen 5, 571 76 Solberga, Jönköpings Län, Sweden
Phone: 070-724 44 39 och 070-722 37 34
City: Solberga
Zip Code: 571 76


Comment on this business

to add Solberga station AB map to your website;