facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Solbergabadet

Address: Kilsmo, Örebro
City: Örebro


Similar places near
Outdoor Örebro Outdoor Örebro 31 km Fick jättebra hjälp med lite flugbindningstillbehör! Kunnig och personlig service! Ta...
Vivalla Fritidsgård Vivalla Fritidsgård 34 km Översatt av Google En bra plats för ungdomar att samlas och utöva lite sport och soci...
Raboda Raboda 39 km
Nävesta, stugan i våra hjärtan Nävesta, stugan i våra hjärtan 41 km För skojs skull
Reviews
Mycket ren och fin badplats och strand. Det fanns gult/rött plastband och orangea plastpåsar vid strandkanten, för att förhindra kanadagäss od att gå upp på stranden, vilket verkar fungera.
Fin badplats. Väldigt långgrunt och varmt! Men, hemskt vad mycket vass som växer både bakom och framför bryggorna! Det finns mycket huggorm dessutom i och runt om badplatsen så håll koll på barnen när man ligger i solen.
Mysigt att fika efter promenad på Ringbergsleden
Mysigt och välskött bad! Långgrunt och barnvänligt med sandbotten!
Blått och reng
Det är toppen för småbarns familjer, upp till ca. 13 år för det är väldigt långgrunt. Finns en stor gräsyta att vara på med björkar som skuggar delar.
Tråkigt att en sån fin badplats inte sköts om.. Bryggorna är övervuxna av vassen från ena sidan.. Såg bara en stege som sitter på insidan av bryggan som vetter ut mot lite djupare vatten. Plus all vass som verkar få växa vilt.. Blir extremt trångt när man ska ta sig ut mot flotten eftsom det bara är en smal gång mellan brygga vass.. Sen sitter en skylt, håll avstånd. Inte direkt enkelt.. Varför inte ta bort all vass som växer gör stranden mindre o mindre. Är ändå en kommunal-badstrand..
Fint och klart vatten, långgrunt, perfekt för småbarn. Lite lagom djup vid bryggan för att träna simma. Djupare utanför bryggan. Fin botten med sand. Omklädningsrum och dass finns, gott om parkering. Ingen kiosk/servering. Lugn miljö med gräsmatta och några picknick bord, grillplats finns.
Mycket bra för barn, fin botten med sand och otroligt långgrunt
Perfekt för barnfamiljer. Otrolig långgrunt och bra bryggor
Comment on this business

to add Solbergabadet map to your website;