facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Solbergabadet

Address: Skolportsgatan 4, 621 81 Visby, 621 45 Gotland
City: Gotland
Zip Code: 621 45


Reviews
Centralt belägen och funktionsduglig simhall med varmt vatten i bassängen. Simhallen har enbart en bassäng som är meterdjup i ena änden och ca fyra meter djup i andra änden. I anslutning finns trampolin och hopptorn. Lokalerna är fräscha och moderna. Var noga med att tvätta kroppen innan och efter bad då klorhalten i vattnet är lägre än i övrigt. Somliga människor slarvar med detta och duschar iförda badkläder.
Det duger för motionssim! Hade hellre sett att regionen byggt ett fantastiskt äventyrsbad, som man kan nyttja året om och som turister kunnat använda vid dåligt väder på semestern.
Var en fin pool, var lite slitet i omklädningsrummet/ duschen.
Helt ok simhall, fem banor, 25 meter med djupdel och trampoliner. Den är lite gammal ca 60 år, men bra renoverad för kanske tio ? år sedan. Simtränade en fredag förmiddag i juli. Relativt bra med plats.
Vår familjs andra hem.. En trotjänare
Helt ok vanlig simbassäng med trampolin och flytleksaker. Hade önskat en mindre pool för bebisar men det var roligt även för den minste i stora poolen om än lite kortare besök pga för kallt för bebis att va i länge . Fräscht och snyggt i övrigt mycket trevlig personal.
Klorinet var ytterst saftigt med en tydlig arom av klorin. Absolut bland det bästa klorinet jag har konsumerat. Mycket bättre än dess motsvarande Hemsebadet. #aptitligt
Rätt sunkigt..... USEL ventilation i omklädningsrummet, trånga skåp, Rätt så skitigt då personalen inte gör "mer än de behöver"....!!! Bastun håller ojämn temperatur - ibland endast runt 60 grader - istället för runt 80 som på de flesta badanläggningar. Dessutom spolar personalen ALDRIG av bastun under besökstid ÄR DOM LATA????? - vilket gjordes innan renoveringen för 15 år sedan och vilket görs på andra badanläggningar i Sverige för att upprätthålla god hygien, That's it!
Klassisk simhall från 60-talet. Borde K-märkas. Fint keramikkonstverk på ena kortsidan. En försiktig renovering hade dock kunnat vara på sin plats.
Litet bra badhus i klassiska lokaler. Öppettiderna förstår jag mig inte på. Jag har möjlighet att simma mellan 8 och 14 varje vardag efter jag lämnat barnen och då är det stängt.
Comment on this business

to add Solbergabadet map to your website;