facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Solbrinkens Vårdcentral

Address: Norra Kringelvägen 44, 281 40 Hässleholm
Phone: (0451) 29 82 00
City: Hässleholm
Zip Code: 281 40


Similar places near
Göingekliniken Göingekliniken 2 km Olika läkare med -konstiga- namn, aldrig samma läkare och dålig service sedan Capio t...
Vänhem Vårdcentral Vänhem Vårdcentral 2 km Jag mötte precis en fruktansvärt otrevlig människa vid namn Iwona Johansson i recepti...
Reviews
Lång väntetid för att få akut hjälp.
Doktorn jag blivit tilldelad de senaste 1,5 år när jag sökt vård här är helt fantastiskt. Han vet hur han ska bemöta sina patienten. Lägger ingen skuld på mig som patienten och vet hur man talar om lite mer känsliga ämnen. Däremot skulle jag önska att de som svarar i telefon ta ens symtom mer på allvar och ser till så jag får träffa en doktor och inte sjukgymnast. Var sjuk i 5 veckor ringde vårdcentralen varje vecka för jag mådde så dåligt när jag väl fick tid hos min doktor tog det han 5 minuter att hitta vad som var fel.
Jag hade ont och vill akut tid. De så du måste ringa vi har ingen tid. Har man ont så måste man väntar 3 mån för att få tid.
Läkare som ger rekommendationer som är farliga för mitt barn som är dryga 7 månader gammal. Den ena läkaren menade att öroninflammation skulle läka av sig själv trots att det står i riktlinjer för dem att barn under 1 år i ALLA fall SKA ha antibiotika för öroninflammation. Den andra läkaren menade att han inte såg någon ärrvävnad i örat på barnet TROTS att barnläkaren på BVC såg detta tydligt 5 dagar tidigare. Läkaren rekommenderade även att ta NÄSSPRAY till ett barn under 1 år "då och då, kvällstid men säg inte detta till apoteket" vilket är sjukt då avsvällande nässpray EJ får ges till barn under 1 år utan skall isf blandas ut enligt ordination.
Mer eller mindre omöjligt att boka tid. När man ringer 9 på morgonen, väljer "rådgivning och tidsbokning" och får tillbaka "idag finns inga lediga tider för tidsbokning, vänligen återkom imorgon" så e det fan illa.
Dålig attityd. känns som de inte vill ha patienter. tar ej symtomen på allvar
Vissa personer är dåliga och kan inte svenska.
Lång väntetid för att få hjälp
Fint mottagande och mkt förstående och kompetent läkare och sjuksköterska.
Comment on this business

to add Solbrinkens Vårdcentral map to your website;